2777
2789
عنوان

دوست پسرم

283 بازدید | 38 پست

سلام با یک پسری در حال ارتباطم ولی اصلا بلوغ فکری نداره یکی از چیزهایی که منو خیلی اذیتم می کنه پول خرج نکردنشه ؛ الان بهتون توضیح میدم

من دختری ام که دوست ندارم پسرا با منت برام خرج کنم برای همین همیشه تو دست ها خودم پول خودمو حساب میکنم و هیچوقت نمیگم شما حساب کن ؛ از ایشون هم انتظاری ندارم ولی خب حرفی خیلی مسخرست مثلاً میرسم بیرون میگه اجازه میدی من حساب کنم مال تورو؟ آخه یعنی چی این حرف؟ من معلومه بخش میگم نه و اجازه نمیدم این باید خودش این حرفو اصلا نزنه و بی سر و صدا حساب کنه مثلاً میرسم بیرون میگم نقدی ندارم تو بده بعداً میدم چند دقیقه بعدش میگه شماره کارتمو برات فرستادم 😐 آخه این مسخره بازیا چیه یا مثلاً اون روز رفته بودیم بیرون قبلش گفته بود پول شهربازی تورو اجازه هست من بدم😑 بعد تو شهربازی گفت محیا پول آوردی بده اینو با طرف حساب کنیم

آخه اینا یعنی چی من اصلا بلکه تعارف میکنم خودش باید مگه این حرفارو و کلا حساب کنه خیلی کفری ام از دستش چیکار کنم اخه

🐈💗my life=cat

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم که نیست من آدم مستقلی ام فقط حرص میخورم که اگه حساب نمیکنه چرا قبلش میگه

ببین ربطی به استقلال نداره، اگه دوست داری طرفت دست و دلباز باشه، به نیاز های مالیت احترام بزاره بدون این آدم آدم تو نیست

I will always love you❤️💖💗

ربطی به بلوغ فکری نداره

اون یه رابطه ی ۵۰/۵۰ می خواد

و تو از این شیوه راضی نیستی.

بهم بزن چون هدف هاتون یکی نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین ربطی به استقلال نداره، اگه دوست داری طرفت دست و دلباز باشه، به نیاز های مالیت احترام بزاره بدون ...

آخه عزیزم میتونی چیه پسر خوبیه ولی این حرکاتش خیلی مسخره و بچگانه ست نمیدونم اصن چیکارش کنم

🐈💗my life=cat
پسر با شخصیته دوسش دارم برای همین وگرنه خیلی خستم میکنه

مشخصه خیلی با شخصیته دیگه یه شهربازی رو دنگی باهات حساب میکنه

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر