2777
2789
من بودم مصرف میکردم الان تو انبارای برنج که پر از موشه فکر میکنی هزار تا سوسک و جک و جونور دیگه نیوم ...

اره زیاد بود متاسفانه برنجش

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که وجدانت راضی نمیشه بده یه مستحق بهش هم حقیقتو بگو والا الان اینقدر آدم هست که به یکیلو برنج ن ...

همینکارو میکنم مرسی دوستم

اره مثل سنگه  ریزه سیاه

ای واییییییییییییی منو بگو نگران سوسکم تو برنج فضله موش هم داره که من خر فکر میکردم گل هستش طبیعی هست تو برنج فضله موش باشه،؟ بگیم به فروشندش؟؟؟

خواهش عزیزم ارهداینجوری یه ثوابی هم کردی خودتم خیالت راحته..در کیسه برنجی هم دیگه همیشه محکم ببند&nb ...

قربونت عزیزم اره واقعا باید بیشتر دقت کنم درشو محکم ببندم

ای واییییییییییییی منو بگو نگران سوسکم تو برنج فضله موش هم داره که من خر فکر میکردم گل هستش طبیعی هس ...

برنج ایرانی۹۰درصد شون داره خوب تو انبار موش هس دیگه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
اره بده به یک نیازمند .. مشکلی برای برنج پیش نمیاد بنظرم فقط اخلاقامون اینجوریه دیگه چندش میشه

من تازه فهمیدم فضله موش هم توش هست البته از اول که خریدیم توش بوده  

برنج ایرانی۹۰درصد شون داره خوب تو انبار موش هس دیگه

دلارام جون با چی باید ضد عفونی کرد برنجو با این وضع یعنی شستن با اب و جدا کردن فضله کافی هست؟؟؟

دلارام جون با چی باید ضد عفونی کرد برنجو با این وضع یعنی شستن با اب و جدا کردن فضله کافی هست؟؟؟

اول برنج و تمیز پاک کن بعد ۳بار بشور کامل بعد بااب نمک خیس کن بعد ابش کش کن برنج تو دم نزار همین

ببین عزیزم فضله موش تو نود درصد برنجای ایرانی هست سیلاه و ریز و نرمه فشارش بدی له میشه. گل هیچوقت تو برنج نیست. فضله موشارو پاک کن و برنجو قبل پختن سه بار بشور مشکلی نداره  ولی اگه فضلشو پاک نکرده باشی و وقتی پختی بعد ببینیش برنجت نجس میشه و باید بریزیش دور. واسه همین میگم برنجا که پر از فضلن پاک میکنیم و اب میکشیم و می خوریم مشکلیم نیست. سوسک دیگه کجا مونده

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
اول برنج و تمیز پاک کن بعد ۳بار بشور کامل بعد بااب نمک خیس کن بعد ابش کش کن برنج تو دم نزار همین

مرسی عزیزم یعنی کته درست نکنم باهاش؟ اخه ما همیشه کته میکنیم برنج رو مگر مهمون بخواد بیاد

مرسی عزیزم یعنی کته درست نکنم باهاش؟ اخه ما همیشه کته میکنیم برنج رو مگر مهمون بخواد بیاد

نه دیگه بزار اون ابی که میجوشه بریزی دور خیالت راحت باشه تمیز شده باشه