2777
2789
ببین عزیزم فضله موش تو نود درصد برنجای ایرانی هست سیلاه و ریز و نرمه فشارش بدی له میشه. گل هیچوقت تو ...

مرسی عزیزم اره پس فضله موش هست چقدر من خنگم فکر میکردم گل هستش ممنونم گلم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره سوسکه  

چطوردلت اومدبکشیش؟  !!!

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
داخل برنجت واسه خودش ی باغ وحشی بوده

وای اره مردم از خنده  خدایی اولین بار بود سوسک میومد تو گونی برنجمون فضله موش هم که دوستان میگن تو برنج ایرانی هست اینجوری باشه برنج خیلی کثیفه نظرم نسبت بهش عوض شد  

واقعییی میگیی مهسا؟؟؟   اگر نمیکشتم میرفت تو خونه و وسایلم

نه باباشوخی کردم.

اینباربرنجوبریزدور وازاین به بعدهم هرباربعداستفاده درگونیوبزارکه همچین مشکلی پیش نیادعزیزم

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
نه باباشوخی کردم. اینباربرنجوبریزدور وازاین به بعدهم هرباربعداستفاده درگونیوبزارکه همچین مشکلی پیش ...

خخخخ قربونت عزیزم اره واقعا راست میگی ممنونم عزیزم