رفتم برنج بردارم دیدم یه دونه سوسک بزرگ رفته تو گونی برنجم سوسک رو اوردم بیرون کشتم به نظرتون برنج رو بریزم بیرون یا بشورمش استفاده کنم؟ شوهرم میگه بریز بیرون بره ولی دلم نمیاد بریزم بیرون از یه طرفی هم چندشم میشه بخوام استفاده کنم به نظرتون چی کار کنم بچه ها؟
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
مگه تو سیلو و مزرعه مشما میکشن یا حشره کش میزنن؟چون نمیبینی دلیل نمیشه ک نباشه...نهایت روی برنج رو بردار برا پرنده ها بریز بقیه اش رو بخور...کلا من اعتقاد دارم روزی سه کاسه میکروب سر نگشی میمیری...بد دل نباشید بابا...
ممنونم عزیزان خیلی کمک فکری بهم دادین ولی به قول دوستمون هر سری ممکنه بیاد تو ذهنم اون صحنه اذیت میشم چون خودمم بچه کوچیک دارم میزارم سر کوچه که کسی خواست برداره
من بودم مصرف میکردم الان تو انبارای برنج که پر از موشه فکر میکنی هزار تا سوسک و جک و جونور دیگه نیومده تو برنجا. نود درصد برنجا توش فضله موش هست که پاک میکنیم و از برنج استفاده میکنیم. پی پی موش که کثیف تره تازه نجسم هست. من بودم استفاده میکردم فقط هر دفعا دوباره برنجو دقیق پاک می کردمو سه چهار بار میشستم. گناه داره نعمت خدا به اون گرونی مخصوصا اگه زیاد باشه مثلا ده بیست کیلو
مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت