2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست

چشم خورده بودید ؟

یا براتون دعا گرفته بودن ؟

یا شوهرت خیانت میکرد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعای من برای غریبه بی نهایت گیراست، صد در صد شوهرت اوکی میشه و حلالیت میگیره ازت برات دعا میکنم انقد ...

برای منم دعا کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خانومااااا سایت ملی و میلی گلد طلا میده میتونید با معرفی دوستاتون تا ۶۰۰ ۷۰۰تومن حتی بیشتر

برداشت بزنید و واریز به حساب داره

اگه خواستید بگید من کد معدف بدم بدون کد معرف بهتون چیزی جایزه نمیده

در حین سزارین فهمیدن اصلا من رحمم تک شاخ بود و خیلی کوچیک و دلیل اصلی دردهای حاملگیم همون بود و دکتر ...

میگفتی توئه گااااااو باید میفهمیدی که نفهمیدی عوضی تازه میگه خدا رحم کرد حرومش بشه پولی که میگیره

چرا پرسیدم میگه نمیدونم چم بود استرس داشتم. خودشم نمیدونم چرا خل شده بودالبته هنورم ادم خوب قبل از ب ...

سحر و طلسم براتون نگرفتن؟ یه کشف مطلب با سوره همزه بزن!

سرچ کن کشف مطلب با سوره همزه دایی ابراهیم

مرسیی عزیزم

عزیزم متاسفم برای زایمان خیلی سختت واذیتای شوهرت ولی نمیشه قبول کرد کسیکه تاقبل اززایمان آدم خوبی بوده ویه دفعه عوض شده خیلی خیلی عجیبه

ازکنارش راحت نگذر حداقل به خاطره خوبیای گذشتش سعی کن بفهمی چشه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

انگار داستان منو گفتی ...من خرداد ۱۴۰۱ زایمان کردم .... بعد پنج سال که از ازدواجمون گذشته بود ...و خیلیم ذوق داشتیم مخصوصا وقتی فهمیدیم دختره..تمام نا ماه حاملگی شوهرم مثل پرستار دورم گشت ...من بارداری خیل بدی داشتم دیابت و تهوع تا روزه آخر ....نمیزاشت یه جارو بزنم ...اما نگم برات دقیقا از اولین شبی که زایمان کردم .... انگار یه آدم دیگه شده بود ...فرداش آدم دنبالمون ...اما من انگار دیوار . نگم که چه کرد سال اول با من ....ده روز اول مشت مشت موهام و از دستش میکندم ...بد بختی این بود که ۱۵ روز بعد زایمانم عروسی خواهرم بود و خودش و خانوادش چه بلایی سرم آوردن و عروسی خواهرم یه شری درست کرد که من تا دو ماه خونه نرفتم و میگفتم فقط طلاق ...از بس که بد کرد ...دختر من مشکوک به دررفتگی لگن بود...از روزها چهارم درگیره سونو آزمایش از لجش میگفت من کار دارم و من و مادرم یا اسنپ میرفتیم ...۳ باز رفتیم برای آزمایش زردی که بازم خودم و مادرم بودیم ... با اسنپ

... ریسمون محبت از همون روزا بینمون شل شد و قطع شد ...الانم سه سال گذشته اما من دیگه اون زن عاشق نیستم ...کاملا فاصله و رعایت کردم و فقطگفتم مثل دو تا آدم عاقل که موظفیم در برابر این بچه فقط وظایفم مون رو انجام میدیم و بین ما دیگه خبری از عشق نیست ...میگیم ...میخندیم ...برای آینده برنامه ریزی داریم .. برای دخترمون...اما فقط مثل دو تا دوست ...سه سال حتی یه شبمنتونستم کنارش بخوابم .... هر کی اط دور ما رو میبینه میگه چه خانواده ی خوشبختی ...اما ...فقط سعی میونیم هر کدوممون تو جایگاه پدر و مادر به خوبی نقشمون روو ایفا کنیم ...البته که پدره بی ن نظیری هم هست شوهرم و بخاطر همین جدا نشدم ...اما فقط پدره دخترم و شاید یه دوست....امیدوارم رابطم تون درست بشه...و برای هیچ زنی آین اتفاق های تلخ نیوفته ....

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

در حین سزارین فهمیدن اصلا من رحمم تک شاخ بود و خیلی کوچیک و دلیل اصلی دردهای حاملگیم همون بود و دکتر ...

خب قبلش نمیفهمیدن؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

دعای من برای غریبه بی نهایت گیراست، صد در صد شوهرت اوکی میشه و حلالیت میگیره ازت برات دعا میکنم انقد ...

سلام عزیزم خوبی..میشه واسه منم دعا کنی ..اسمم سمانه..واسه باردار شدنم دعا کن خیلی ساله منتطرم و خیلی دلشکسته ام....منم واست دعا میکنم هرچی تو دلت هست بهش برسی...آجی دعام کن 😭

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

استارتر معلومه زن ساده ایه...حالا من خیلی سر رشته ندارم ولی مامانم همیشه میگه زن زائو نباید قبرستون ...

سلامعزیزم میگممیشه از مامان بپرسی راجب چله افتادن وباردار نشدن چیزی میدونه و چطور میشه برش داشت

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن