2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست
اره من تازه زاییدم یعنی هنوز بچم چهل روزش نشده بود که مجبور شدم برم مجلس عزاشون اونم مادرشوهرم به شو ...

میخواسی بگی به فکر حال من نیستید ب فکر آبروی کی.ریتون هستین جلو بقیه

وای چقدر حرصم گرفت ازش

خیلی سختی کشیدی عزیزم واقعا زن قوی هستی الان دخترت بهتر شده گلم چندماهشه شوهرت چی

مرسی عزیزم

اذه دخترم دو سالشه

همسرم بهتره از اون موقع ولی کلا نسبت به قبل از بارداری یکی دیگه شده کلا انگار من براش مهم نیستم بیشتر دخترمونو دوست داره نمیدونم چطور بگم من مثه سایه ام تو زندگیش..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخواسی بگی به فکر حال من نیستید ب فکر آبروی کی.ریتون هستین جلو بقیه وای چقدر حرصم گرفت ازش

خیلی زبون داره و سیاست داره من خیلی خرم که تا الان فکر میکردم ابن زن دوسم داره ولی پازل هارو میچینم کنار هم میبینم نه اشتباه میکردم

عزیزم واقعا سخته 🫂 راستی نمیتونی یه پرستار برا بچت بگیری؟؟

پرستار یه مدتی بابت کارم اومد ولی اصلا خوب نبودن علاوه بر اینکه مبلغ زیادی میکرفتن و با بچه اوکی نمیشدن؛ قابل اعتمادم نبودن منتظرم دخترم بزرکتر شه بفرستمش مهد کودک

یاد خودم افتادم اشکم در اومد شوهر منم روانی شد بعد زایمان

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
والا هیچوقت نفهمیدم چرا وقتی زاییدم از چشمش افتادم کلا یه ادمه دیگه شد. ک.. خل شد

وا یا خدا چرا استرس گرفتم برای ازداج و بچه دار شدن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

چن وقتشه بچت؟منم عصبیم از اذیتی شوهرم بعد زایمان ،مادرمو هم اذیت کرد،البته من ازش پرسیدم گفت مادرت بره خوب میشم😒مادرمو فرستادم رفت یکم بهتر شد ولی من دیگه دلم باهاش صاف نمیشد کم کم خوب شدیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..