2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اها راستی واسه دیدنمم مادرپدرشم اصلا نیومدن هی میگفتن امروز میایم فردا میایم ولی نیومدن اونها رو سپ ...

وااااا یعنی نیومدن نوشون رو ببینن چقدر سنگ دل مگه چند تا بچه دارن که نوه داشتن براشون عادی شده

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

این مردا فکر کنم افسردگی بعد زایمان میگیرن

خیلی خیلی حس بدی به آدم می ه رفتارشون چون هورمونها هم بشدت تغییر میکنه هر موضوعی صدبرابر آدمو می رنجونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی خیلی حس بدی به آدم می ه رفتارشون چون هورمونها هم بشدت تغییر میکنه هر موضوعی صدبرابر آدمو می رنج ...

اره. بابتش ناراحت نشو....برا بی شعوری کسی دیگه نباید غصه خورد

آدمی زاد بذر حسرته ، هرجا بکارنش بازم دلش می خواد جای دیگه باشه

من حس میکنم چون بارداری سختی داشتی اون به رابطه جنسیش درست نرسیده خیلی بش فشار اومده شوهر منم خیلی س ...

والا هر چی ار دست و پا و سر و دهن و صورتم برمیومد برای نیازش تو بارداری کردم براش.

رحم به یک تخمدان وصله. تخم دان سمت چپم لوله داره ولی متصل نیست به رحم

مشکل نازایی نداشتی

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️