2789
عنوان

بیاید از روز زایمانم بگم اشکتون درآد

| مشاهده متن کامل بحث + 253092 بازدید | 1085 پست

من از این داستان اینو فهمیدم که اگه خدا بخواد بچه میمونه،اینهمه دوا و دکتر و سونو و .... همش داستانه

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد از فوت باباشم اذیتاش بیشتر شد که کمتر نشد تا شش هفت ماهگی بچه ادامه داشت. هیچوقت کمکم نکرد بهم ا ...

من بت میگم چیکار کنم، اون الماسی که خدا بت داده رو محکم بغل و بوس کن، دخترت رو میگم و هر بار که موهاشو شونه میزنی یادت بیار یه کاربری بود که تنها آرزوش شانه زدن موی دخترش بود

این تاپیک و کامنتایی که جریان زندگیشون وحشتناک تر از اسیه دلیل کاملا خوب و محکمی برای ازدواج نکردن و بچه دار نشدنه

فکرشم وحشتناکه اینکه زایمان کنی و اون همه بخیه بخوری و درد بکشی بعد شوهرت بگه تو مادرشی من نگه نمیدارم😐

اسی خیلی دلت بزرگه بخدا اگه من تو این جایگاه قرار بگیرم واقعا فیزیکی میشم کتک میزنم طرفو

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اره میدونم. خودش باید شعور داشته باشه زن داره تا تنهاش میذارم اینکارو میکنه اولا حرص میخوردم ولی دی ...

فقط دوستانه بگم روی خودت کار کن که رفتارا حرفای آدما حالتو بد نکنه الآن دقیقا من اینجوری ام میدونم سخته ولی چن مرتبه که اینطوری کنی عادی میشه برات قشنگم...منم دعا کن خیلی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
دور از جون عزیزم امیدوارم امیدوارم ادم خوب قبل از بارداریم برگرده بهم ان شاءالله

دعای من برای غریبه بی نهایت گیراست، صد در صد شوهرت اوکی میشه و حلالیت میگیره ازت برات دعا میکنم انقدر خوشحال باشی که اصلا یادت نیاد چرا این تاپیک رو زدی

نه عزیزم حرز اضافه نه حتما روی پوست اهو و غلاف نقره باشه و برای خود شوهرت نوشته شده باشه و نمازش خون ...

نقره بودن و نوشتن اسمش مهم نیست.نمازش باید به اسم طرف خونده بشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگر مادرشوهرم بذاره عاشق پز دادنه

نگذارید خودش بفهمه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...