2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست
برو پزشکی قانونی یکی دوبار هم بعد از دعوا و کتک خوردن به پلیس زنگ بزن براش پرونده درست کن بعد برای ...

افرين دكتر بهار 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه تو عهد تیرکمون هست فک کنم 

همش میگه از کجا یاد گرفتی میگم من خودم به همه یاد میدم...

ن مشاور میاد نه میزاره من برم یه روز خوبه که معلومه فیلم بازی میکنه روزای دیگه انگار من هم خونشم الانم 10 15 روزه نزدیکم نشده

همشم کارشو بهونه میکنه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
من تواین سایت فقط قصه زندگی توروباور کردم واقعا امید وارم مشکلت حلشه

ممنون عزیزم. اتفاقا امشب پری تموم شده، بیدارم سحری بخورم روزه بگیرم. خیلی از سوره ها رو که بچه ها گفتن خوندم یاسین سوره طلاق سوره حشر.. یه کم آرامش میگیرم، راهی ندارم جز اینکه فقط بسپارم به اون بالایی، وقتی تو سوره طلاق میرسم به آیه ای که نوشته خدا بعد از هرسختی آسانی میدهد عجیب آروم میشم، به قدرتش ایمان دارم، من ضرر نمیکنم، اونه که روز به روز تو باتلاق فرو میره. من میخام خودم باشمو دخترمو خدای خودم سه تایی حال دلمون خوب باشه. برام تو این شبهای عزیز دعا کن خواهری، سخت محتاج دعام. اینکه زندگیم خوب شه از همه مهمتر حال دلم خوب شه که عجیب کم آوردم 😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
بقای نسل

مگه خاندان سلطنتيه🤦🏼‍♀️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
با یه بچه ؟ دیگه امکان نداره

امكان داره خودت برو پيش مشاور ببين چي ميگه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

سعی کن موقعی که عصبلنیه اصلا باهاش حرف نزنی و هرچی هم‌میگه چه درست چه نادرست بگو اره تو راست میگی و چتد روز بعد بشین خیلی اروم درباره اون‌مسئله باهاش صحبت کن و بگو عزیزم حرفت درسته و حالا حرف منم گوش کن و نظرتو بهش بگو وپیش روانشناسم برین برا این دست بزنش ان شالله مشکلت حل میشه

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزم حالا که مادرت در جریانه بهتره بری خونشون...بعد چند روز که به قول خودت پشیمون شد و اومد دنبالت...ازش تعهد بگیر حتما بره پیش روانشناس برای کنترل خشم...تا قبل بزرگ شدن بچت مشکلتون حل کن...چون ممکنه بچتم بزنه....

این نیز بگذرد.....
اگ خرید بیا هرررچی دوست داری بگو ب من

میدونم دوساله میگفت امضامیدم حق طلاقو میدم ندادا بعد گفت 206 میخرم برات بنامت میزنم نخرید حالا پراید 😢

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺