2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست

با چه انگيزه اي بچه دار شدي؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاد نه.مامانمو امروز گفتم بیاد ک اومد. داداش نه بابام آره که نمی‌خوام فعلا چیزی بفهمه مریضه نباید ...

در مواردی که ضرب و شتم موجب آسیب طرف مقابل نشود و اثری از آن بر بدن شخص نمانده باشد، مجازاتی ندارد، اما در صورتی که این ضرب و شتم به صورت عمدی انجام شده باشد و شاکی رضایت ندهد، مرتکب با توجه به نظر قاضی پرونده به مجازات تعزیری درجه 7 (91 روز تا 6 ماه حبس و شلاق 11 تا 30 ضربه) محکوم می شود.

حال اگر در نتیجه ضرب و جرح عمدی مرتکب، طرف مقابل دچار آسیب، شکستگی یا از کار افتادگی اعضا شده یا یکی از حواس پنجگانه اش ناقص شده باشد، همچنین در موردی که شخص در اثر ضربه دچار زوال عقل شود، مرتکب قصاص می شود. در مواردی که با وجود اینگونه آسیب ها امکان قصاص وجود نداشته و عمل او موجب اختلال در نظم جامعه شده باشد، مرتکب به 2 تا 5 سال حبس و در صورت در خواست شخص آسیب دیده به پرداخت دیه محکوم خواهد شد.

اگر مرتکب با استفاده از چاقو، اسلحه و امثال آنها موجب آسیب شود اما آسیب وارده از انواع گفته شده در مورد قبل نباشد، مرتکب به 3 ماه تا یک سال حبس محکوم خواهد شد.

برو پزشکی قانونی

یکی دوبار هم بعد از دعوا و کتک خوردن به پلیس زنگ بزن براش پرونده درست کن

بعد برای طلاق ازشون استفاده کن و حضانت دخترت رو بگیر

میتونی قبلش هم با یک وکیل مشورت کنی راه و چاه رو نشونت بده که بتونی دخترت رو بگیری

به همین سادگی

آخه چرا نشستی دست رو دست گذاشتی

ببخشید که میگم

واقعا عذر میخوام

اما من واقعا از این همه بی عرضه بازی ها تعجب میکنم

اعتیاد نه.مامانمو امروز گفتم بیاد ک اومد. داداش نه بابام آره که نمی‌خوام فعلا چیزی بفهمه مریضه نباید ...

گلم زبونم لال چیزیت بشه چی؟

چرا همه ی مردا اینجوری شدن؟بی پروا و گستاخ 

این سومین تاپیکه کتک کاریه مغزم نمیکشه چرا 

چلا؟؟؟

چون هرچی میگم حالیش نیست چرا بهم محبت نمیکنه میگه مشغله کاری دارم بدهی دارم یعنی اینا مردو از زندگی و شهوت دور میکنه؟؟؟؟؟؟؟

چطور وقتی داشت محبتش برا کسی دیگه بود هیچوقت اونطوری به من محبت نکرده

اقده شده برام دلم میخاد یه جوری خودمو خالی کنم هیچیم نداره بنامم که

میگم حق طلاق بده میگه نه تو نقشه داری

میگه تابستون یه پراید میخرم برات

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
چرا نگفتی از وکلا چرا دل پری داری

چي ميگي آقا شما؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون هرچی میگم حالیش نیست چرا بهم محبت نمیکنه میگه مشغله کاری دارم بدهی دارم یعنی اینا مردو از زندگی ...

نامزدي يا عروسي كردي؟؟؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم شوهرت واقعا مريضه شايد با دكتر و مشاوره خوب بشه كمكش كن اگه ديدي درست نميشه جداشو جدا شدن بهتر از اينه كه هرروز كتك بخوري

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
جراتشو نداری؟؟؟؟ خودتو بگیم هیچ از بس کنک خوردی عادت کردی بهش ولی مامانت چی؟چجوری همینجوری واستادی ...

منم که ساکت نبودم ک به مامانم توهین کنه هیچی نگم جوابشو میدادم.

هرچند وقت اینجوری میشه بعدش عین یه مرده خوب ایده آل و خوش اخلاق میشه ک نمیشه شکایت کرد.

امروز لااقل مامانم شناختش آخه هیچوقت این روشو ندیده بود .

چقد ناراحت شدم ،يه بنده خدايي از دوستامون همينطور بود و دست بزن خيلي داشت خانومش خيلي تحمل كرد تا ٤٠ سالگي

دور از جون همسر شما شوهرش از دست محروم شد و سكته باعث شد از دست بيوفته و الان خانومش كه يادش مياره گريه ميكنه و عذرخواهي ولي چه فايده 

انشالا اعصاب همسرتون اروم بشه و تا دير نشده اصلاح بشند🙏