2777
2789

..بگین ک همه از تجربیات هم استفاده ببریم

خودم

اوایل ازدواج قانع و کم خرج نباش

با بچه باید مثل مهمان خوب رفتار کرد

نقطه ضعف دست هیچ کس تاکید میکنم هیچکس ندی

سیاست داشتن خیلی خوبه

از کسی بدمون اومد مجبور نیستی نشون بدی ک طرف یا بقیه بدونن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه که ندارم کلا آدم پرتوقعی هستم احترامم باید حفظ بشه 

مغرورم با کسی پایین تر از خودم وارد رابطه نمیشدم و موفق تر بودم تو روابطم و در نتیجه ازدواج خوبی داشتم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت ممنوع ۴سال با دخالت بقیه زندگی کردم البته از لباس عروسم بگیر تا تالار عروسی تا آرایشگاه همه چی دقیقا طبق نظر بقیه من تو عروسی خودم مهمون بودم .

با بچه در جمع پسوند آقا یا خانوم گفتن تذکر تو جمع به بچه و شوهر ندیم 

با افرادی که تبعیض قایل میشن قطع یا کم کردن رابطه 

دخالت ممنوع ۴سال با دخالت بقیه زندگی کردم البته از لباس عروسم بگیر تا تالار عروسی تا آرایشگاه همه چی ...

وای عزیزم چقدر سخت 😢

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دخالت ممنوع ۴سال با دخالت بقیه زندگی کردم البته از لباس عروسم بگیر تا تالار عروسی تا آرایشگاه همه چی ...

تا جایی دعوت نشدیم نریم هر چند مدت طولانی بشه به خودمون احترام بزاریم مردم هم بهمون احترام میزارن 

با خانواده شوهر صمیمی بودن ولی به اندازه هر جا دیدی قدر نمیدونن سریع محبتمو کم میکنم حتی قطع 

هیچ وقت به این جماعت باج ندید از من به شما نصیحت 

به خودتون میاید میبینید به خاطر این مردم زندگی نکردید از خودگذشتگی کردید ولی اصلا شما و خوبیتون نمیبینن

تشکر و قدردانی از همسر بابت کوچیکترین کارها.حتی خرید نوت سبزی.ازش تعریف کنیم.معجزه می‌کنه.ارزشمند نش ...

چطوری ارزشمند نشونش بدیم

تا جایی دعوت نشدیم نریم هر چند مدت طولانی بشه به خودمون احترام بزاریم مردم هم بهمون احترام میزارن با ...

من هشت ساله بی دعوت میرم

چکار کنم منبعد با دعوت برم؟؟

تا جایی دعوت نشدیم نریم هر چند مدت طولانی بشه به خودمون احترام بزاریم مردم هم بهمون احترام میزارن با ...

من هر وقت ناراحت م کنم ی مدت نمیرم خونشون،،خوبه؟