2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست

من همیشه حرفم اینه چرا بهم توجه نمیکنی بعدم بحثمون میشه چون حالیش نمیشه حرفام میگه بهونه میاری فک میکنه من از تو اینستا چیزی یاد میگیرم

میگه یبار دیگه بری اینستا دهنتو جر میدم منم رفتم از قصد اونم کاری نکرد

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم پره😢

چلا؟؟؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بابا به خدا به این آسونیام نیست که میگین پزشکیه قانونیو پلیسو طلاقو فلان...یه سریا هستن به خاطر حفظ آبرومیترسن کسی بفهمه باخبر بشه  یا به خاطر بچشون  دست به هیچکدوم ازینکارا نمیزنن به قول خودشون میسوزنو میسازن اینم ازیه طرف جای تاسف داره که نمیتونن از حقشون دفاع کنن واسه خود منم پیش اومده اینجور داستانا ولی نمیدونم کدومش درسته 

بعدش پشیمون میشه جرأت اینکارم ندارم

جراتشو نداری؟؟؟؟

خودتو بگیم هیچ از بس کنک خوردی عادت کردی بهش

ولی مامانت چی؟چجوری همینجوری واستادی بهش توهین بشه ؟ دلم این وسط فقط ب حال بچت و مامانت سوخت 

خودت دگ دوس نداری عکس العملی نشون بدی پس حقته

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

جونتو فرار كن برو

دفه بعد ميزنه ناقصت ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤