2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست

کتک میخوردی و بچه دار شدی؟!

عین کیسه بکس واستادی تورو کتک بزنه؟!

تو چرا اینقدر اررش خودتو پایین میدونی؟! پاشو برو پیش پلیس! پاشو از حقوق قانونیت دفاع کن!!!! این روانیو ببر پیش روانپزشک!

اه! 

خودت که تقصیر خودته که اینجوری کتک میخوردی! منم کیسه بکس بذارن جلوم اعصاب خورد و عقده هامو سرش خالی میکنم چه برسه به شوهرت

اون بچه ی بی گناهی که به دنیا آوردی چی؟ اون گناهش چیه که کتک خوردنای تو و حیوون صفتی پدرشو ببینه و بلکه خودش هم بخوره؟

وااااقعا...

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط شوهرم بی توجهه دست بزن نداره شکر خدا الان همش به طلاق فکر میکردم 

دخترمم 3سالشه قبلا عاشق هم بودیم..

خسته شدم همش کار خونه و بچه داری نه محبت نه تفریح ن پول ...

دلم به چیش خوش باشه

دو سال پیش که کارو بارش خوب بود بهم خیانت کرد و یه ماه چت..

حالا که بی پوله اعصاب نداره  همش میگه تو آه کشیدی منم همش میزنم تو سرش ..

الانم بحثمون شد خونسرد خابید..گفت هر کاری دوست داری بکن هر غلطی میخای بکن..

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

پاشووو بروووو پزشك قانوني و بعدم شهادت مادرت ،تماستم نگه دار

برووو طلاق بگير

ي بار اگه عصبي بشع بچه رو شوت بكنه چ ميكنييي؟؟؟؟؟؟؟

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهر روانی منم همینه، بعدش سخت پشیمون میشه اما هیچ وقت معذرت خواهی نمیکنه، مثلا یه دفعه رفته بود پماد برای جای زخم صورتم خراش خورده بود خریده بود، یا خلاصه بعد یکی دوروز میفهمه چه گندی زده، البته بعضی وقتام میگه تقصیر توعه بااینکه حرف راه رسمی نمیشه باهاش زد یه چیز کوچیکو بزرگ میکنه جنگ راه میندازه، 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

من واقعا تعجب میکنم همچین چیزایی رو میشنوم

مادرم قبلا تو یه مکان برای بچه های بی سرپرست کار میکرد و میگفت اونجا یه بچه هست شبا هی داد میزنه و بیدار میشه از ترس از خواب

دلیلش هم این بود که پدرش مادرشو جلو روی بچه 4 ساله سر بریده😢😢😢

واقعا ناراحت نشیا ولی وقتی اینطوری میگی به نظرم حقتونه که طرف باهاتون این طور رفتار کنه

اخه چرا اینقدر خودتونو خوار میکنید و همچین اجازه هایی به طرف مقابلتون میدید؟؟؟؟

واقعا درکش سخته واسم

خوب اون موقع کار به طلاق میرسه 😞چیزی که بخاطر دخترم ازش فراری ام 😖😖لعنتی دخترمو ازم میگیره 😖

من تواین سایت فقط قصه زندگی توروباور کردم واقعا امید وارم مشکلت حلشه

خدایا کمکم کن ب چیزایی ک میخام برسم❤