2777
2789
عنوان

دعوای حسابی باشوهرم+😲کتک کاری+خبر کردن مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 170 پست
بچه داریم 3سالشه 2 سال عقد بودم 4 یا 5ساله خونه خودمونیم

عزيزدلممم خيلييي بده فك كردم نامزدي گفتم فايدع ندازه اين ادم 

ولي در كل عزيزدلم ،سعي كن خودت و ب چيزاي ديگه سرگرم كني و يا ببريش مشاور مراقب جوجه هم باش😞

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا که مادرت در جریانه بهتره بری خونشون...بعد چند روز که به قول خودت پشیمون شد و اومد دنبالت. ...

همین الآنشم وقتی بچه خیلی گریه کنه آروم سیلیش میزنه.

میخواستم برم امروز و بارها ولی نمی‌ذاره جلومو میگیره بزور نگاهم میداره امروز قبل از اینکه ب مامانم زنگ بزنم بیاد بساط خودمو بچمو جمع کردم به آژانس زنگ زدم اومد داشتم میرفتم بهش گفتم هروقت دست بزنتو گذاشتی کنار شاید اومدم 

بعد نذاشت برم و به دعوای دیگه

ببینید گاهی وقتها تا جای کسی نباشیم درک نمیکنیم شرایطشو، امیدوارم هیچ وقت جای اینجور زندگی ها نباشین، گاهی وقتها آدم میماند بین ماندن و رفتن. نه اینکه پشتوانه نداشته باشی، نه اینکه پدر و مادرت پشتت نباشن نه، اینا همه به کنار، گاهی جگر گوشه گرو داری، گاهی مجبوری بخاطر اینکه دخترتو ازت میگیرن بمونی و دم نزنی، عجیب سنگینه قلبت، خیلی سخته بخوای بری اما نتونی، آه من یک مادرم. من این زندگی را سخت مجبورم 😖😖😖😖😖

ترسیده باشی از کوچ اوج و ندیده باشی ،واسه یه مشت دونه اهلی آدما شی ،توسایه ها بشینی درگیر سایه ها شی ،مفهوم زندگی و از یاد برده باشی ،دلت بخواد دوباره از ته دل بخونی ،از ترس ریزش اشک غمگین و بیصدا شی 😖😖😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
وا یعنی چی امکان نداره؟؟؟؟ پس بمون و کتک بخور دختر اصلا حقته

نمیشه که بچه چیکار کنم. بعدشم شوهرم مشکل داره نباید خودشم نمی‌فهمه چیکار می‌کنه باید درمان بشه. می‌خوام بفرستمش روانشناس

من واقعا تعجب میکنم همچین چیزایی رو میشنوم مادرم قبلا تو یه مکان برای بچه های بی سرپرست کار میکر ...

وای    این طفل معصوما کاش خوشبخت بشن 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عزيزدلممم خيلييي بده فك كردم نامزدي گفتم فايدع ندازه اين ادم  ولي در كل عزيزدلم ،سعي كن خودت و ...

ما بحث میکنیم طفلی بچم بی ادب شده میگه ساکت به باباش میگه گمشو😢دهنتو ببند 3سالش نشده هنوز 2سالو نه ماهشه من به شوهرم گفتم به جهنم دخترمم همش تکرار میکرد بخاطر دخترم دلم میخاد جداشم که بی ادب نشه 

شوهرم خیلی کاریه و دست بزن نداره ولی از خیانت دوباره میترسم..ولی پولی هم نمیاره خونه میگه کارا خابیده سوپر مارکت داره

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
همین الآنشم وقتی بچه خیلی گریه کنه آروم سیلیش میزنه. میخواستم برم امروز و بارها ولی نمی‌ذاره جلومو ...

بچه رو سیلی میزنه😳

من بودم وسط رابطه یهو میخابوندم تو گوشش میگفتم مدلمه

شوهرت دست خودش نیس.مریضه باید درمان شه

برو سر کار.باورت نمیشه چقد تاثیر داره مستقل شدن

نمیزار به هیچ وجه حتی کار تو خونه میگم میخام دستم تو جیب خودم باشه میگه لازم نکرده بچه رو بزرگ کن دستتم تو جیب من باشه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

یک چیزی بهت بگم

خواستی برو خودت هم تحقیق کن

آسیب روحی که بچه ای که تو خونه پدر و مادرش دائم مشاجره دارن (چه برسه به همچین کتک کاری و فحش بازاری) از بچه طلاق بسیار بیشتره

یا شوهرت باید درمان بشه و این رفتارش تموم بشه یا جدا بشی

بخاطر‌ بچه ات میگم

نمیشه که بچه چیکار کنم. بعدشم شوهرم مشکل داره نباید خودشم نمی‌فهمه چیکار می‌کنه باید درمان بشه. می‌خ ...

بچت که تا 7 سال مال خودته

بعدشم که خدا بزرگه شاید اون مردک افتاد و مرد

من واقعا از اینکه اینقدر همجنسام سست اراده و ترسو هستن متعجبم

نمیگی اگه خدای نکرده بلایی سرت بیاد بچت چه میکنه؟؟؟

پست اولمو خوندی اصلا؟؟؟؟

همین الآنشم وقتی بچه خیلی گریه کنه آروم سیلیش میزنه. میخواستم برم امروز و بارها ولی نمی‌ذاره جلومو ...

آخ عزیزم اون کوچولو بااون پوست مثل گلش چرا اخه.خدا کمکتون کنه هم شما هم بچتو. انشاالله که شوهرت دست ازاین کاراش برداره وادم بشه اخه چطور دلش میادخدایا😖😖

❤ 
وا یعنی چی امکان نداره؟؟؟؟ پس بمون و کتک بخور دختر اصلا حقته

عزیزم چرا اینجوری میگین، شاید دلش بشکنه 😞کاش شوهرای مام یه همچین زنهایی داشتن ،حقشونو از حلقومشون میکشیدن بیرون ،اما افسوس که ما بخاطر اینکه بچمو ازمون میگیرند مجبوریم بمونیم .مادر بودن عجیب درد دارد 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

عزیزم مشخصه شوهرت فقط مریضه....مشکلش حل شدنی....وقتی ارومه باهاش حرف بزن تا برید دکتر....تو دیگه تنها نیستی ...باید به فکر بچت باشی....ممکنه شخصیت بچت و داغون کنه....ان شاالله مشکلت حل میشه..

این نیز بگذرد.....