2777
2789
عنوان

خوش به حال هر کس مادرشوهر نداره

574 بازدید | 33 پست

الان دوباره سر مادر شوهر یه دعوا درست حسابی کردم.آخه چرا اینقدر تو زندگی بچاشون دخالت میکنن.به خدا خودم حامله هستم بچم پسره همش میگم اگه زنده موندم دامادش کردم سعی میکنم بهترین مادرشوهر باشم.اصلا تو زندگیشون به هیچ وجه دخالت نکنم.

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهر من طفلکی خوبه ..

یه حرمتی بین جفتمون هست نه من به ایشون بی احترامی میکنم نه ایشون به من ..

البته میدونی از روز اول هم اصلا باهاشون صمیمی نشدم !!

صمیمیت بیش از اندازه مثلِ یه بمب ساعتی میمونه ، بالاخره یه روزی میترکه و اثرات مخربشو میذاره !😎

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

به خدا مامان خودم دو تا عروس داره جایی میریم جوری با زن داداشام برخورد میکنه همه فکر میکنن دخترا خودش هستن.هنوز کوچکترین بی احترامی بهشون نکرده دخالت که دگه هیچ وقت به خودش اجازه نمیده چنین کاری کنه همیشه زنداداشام میگن مادر شما رو بیشتر از مادر خودمون دوست داریم.اینم از شانس من بدبخت

نگو عزیزم.از اونور خودمونم خانواده شوهریم،به خودمونم برمیگرده.

فدات شم.همه که مثل هم بد نیستن.والا بخدا من خودم خواهرشوهرم.بقران تا الان کوچکترین رفتاری یا حرفی نزدم که ناراحت بشن.من خودم بدی و سختی حقیر شدن رو کشیدم.که همچین نفرینی کردم

مادرشوهر من طفلکی خوبه .. یه حرمتی بین جفتمون هست نه من به ایشون بی احترامی میکنم نه ایشون به من .. ...

من صمیمی نیستم باهاشون دارن زندگیم نابود میکنن وای به حال اینکه بخوام صمیمی باشم