الان دوباره سر مادر شوهر یه دعوا درست حسابی کردم.آخه چرا اینقدر تو زندگی بچاشون دخالت میکنن.به خدا خودم حامله هستم بچم پسره همش میگم اگه زنده موندم دامادش کردم سعی میکنم بهترین مادرشوهر باشم.اصلا تو زندگیشون به هیچ وجه دخالت نکنم.
فدات شم.همه که مثل هم بد نیستن.والا بخدا من خودم خواهرشوهرم.بقران تا الان کوچکترین رفتاری یا حرفی نز ...
قربونت برم عزیزم.انشالله که زندگیت درست میشه.حقیقت نخواستم بگم ولی منم اونموقعها که مادرشوهر داشتم کم نکشیدم از دستش.الانم که نیست طاقت دیدن موهای سفید شوهرم و اشک و ناراحتیش ندارم.به خدا شوهرم شکست.خیلی تلخه خیلی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم هردو حق دارن زن دوست داره شوهرش فقط واسه خودش باشه و واسه اون وقت بزاره از طرف دیکه مادر شوهر بچشو دوست داره ومیخواد فقط واسه خودش باشه هردو حق دارن سخته تعادل برقرار کنن ولی اگه پسرا ازدواج نکنن نه چیزی به اسم عروس هست نه چیزی به اسم خونواده شوهر همه راحت زندگی میکنن ما زنا هم عذاب نمیکشیم ما زنا هم مادر هستیم هم همسر با ازدواج پسرمون عذابا هم بیشتر میشه که بیشترین سختی واسه زنه چه عروس چه مادر شوهر