2777
2789
عنوان

خوش به حال هر کس مادرشوهر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 33 پست
فدات شم.همه که مثل هم بد نیستن.والا بخدا من خودم خواهرشوهرم.بقران تا الان کوچکترین رفتاری یا حرفی نز ...

قربونت برم عزیزم.انشالله که زندگیت درست میشه.حقیقت نخواستم بگم ولی منم اونموقعها که مادرشوهر داشتم کم نکشیدم از دستش.الانم که نیست طاقت دیدن موهای سفید شوهرم و اشک و ناراحتیش ندارم.به خدا شوهرم شکست.خیلی تلخه خیلی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين حرف برا شما شايد حرف قشنگي باشه ولي موضوع اينجاست ك اين يني شوهرتون مادر نداشته باشه خواهرش مادر نداشته باشه ،،،گناه دارن بچه هاش 😔

دعا كنيم همه مادر شوهرا باعروسشون مثل دخترشون رفتار كنن الهي امين😔🙏🏻 

آدم باس بره با يه پسر ي كه تو بهزيستي بزرگ شده ، ازدواج كنه اونجوري هم ثواب كرده، همم از شر مادر شوهرو پدرشوهرو خواهرااااش در امانِ...

یه وقتایی سخته که ن_____آ____م____ر____د نشی!!!
من با ده سال زندگی مشترک کم اوردم.به این ماه مبارک کم اوردم خستم کردن

منم الان هفت ساله عروسشون هستم الان دگه خیلی عذابم میده.خیر سرم عروس عموم هستم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

بنظرم هردو حق دارن زن دوست داره شوهرش فقط واسه خودش باشه و واسه اون وقت بزاره از طرف دیکه مادر شوهر بچشو دوست داره ومیخواد فقط واسه خودش باشه هردو حق دارن سخته تعادل برقرار کنن ولی اگه پسرا ازدواج نکنن نه چیزی به اسم عروس هست نه چیزی به اسم خونواده شوهر همه راحت زندگی میکنن ما زنا هم عذاب نمیکشیم ما زنا هم مادر هستیم هم همسر با ازدواج پسرمون عذابا هم بیشتر میشه که بیشترین سختی واسه زنه چه عروس چه مادر شوهر

مادر شوهر من چندين كيلومتر از من دوره اما چند ماه يك بار كه يك روز ميرم خونش پدرمو در مياره يعني خدا خوبشون كنه فقط

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
بنظرم هردو حق دارن زن دوست داره شوهرش فقط واسه خودش باشه و واسه اون وقت بزاره از طرف دیکه مادر شوهر ...

دوست داره پسرش برا خودش باشه به چه قیمتی به قیمت از هم پاشوندن زندگی پسرش

مادر شوهر من چندين كيلومتر از من دوره اما چند ماه يك بار كه يك روز ميرم خونش پدرمو در مياره يعني خدا ...

خوش به حالتون من ده دقیقه فاصله خونمون با مادرشوهرم هست

دوست داره پسرش برا خودش باشه به چه قیمتی به قیمت از هم پاشوندن زندگی پسرش

دقيقا...! بعد باز با تمام پرويي شون برميگردن ميگن ما فقط آرزومون خوشبختي شماهاست...

آخه مگه ميذارين عقده اي هاااا....!

یه وقتایی سخته که ن_____آ____م____ر____د نشی!!!