2777
2789
عنوان

بنظرتون چلوی شوهرم الکی زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 78 پست
باور کن خیلی رو شوهرم تاثیر داره حتی جاریمگ یکسره این و اون بهش زنگ میزنن یه افاده ای میاد بیا و ببی ...

مطمعا هستی سر تماس تلفنی هست؟

به مامانت و خواهرت بگو سعی کنند در حد یه احوالپرسی زنگ بزنن

روزی یه بار

ولی بیشتر کار اشتباهی

شما زندگی خودت رو داری

اونا خاله زنک هستن دلیل نمیشه شما هم مثل اونا بشی

زندگی خودت رو داری

خانواده شوهرم زنگ زدن اصلا اهمیت نده با خوشرویی بگو سلام برسون

بفهمه حساسی بدتر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خواهرم اصن اینجوری نیس همکاری نمیکنهگوشیمو بزارم رو حالت پرواز چی

اگه دوستی داری به اون بگو که بجای خواهرت زنگ بزنه حرف بزنه

از استرس داغون میشی وقتی اینجوری زنگ بزنی حداقل یکی پشت خط باشه خیلی راحتره

حتما اینکارو کن حتی بگو عه مامانم اینجور میگهه عه خواهرم اینجور گفت بنظرم خیلی خوبه و....بزار بفهمه که خانواده توام میتونه دخالت کنه و روی توام تاثیر داره که یکم خودشو جمع کنه بفهمه کارش بده و باعث ازارت میشه

چون اوتم بعد چندبار مطمئنن حالش بد میشه از تماسات مخصوصا وقتی که بفهمه حرفای اونا روت تاثیر داره

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
عزیزم به کتفت بگیر میبینی لوسش میکنن با نیشخند مسخرش کن هیچ چیزیم مگوها صرفا نیشخند بزن سرتو برگردون ...

همینکارارو میکنم ولی فایده نداشته

من میگم زندگیم یجوری شده انگار من اضافیم روش زندگیم فقط داره به خواست مادر و خواهرای شوهرم پیش میره اونا راجب ریز مسائلمون صاحب نظرن اونم بخاطر همین چیزایی که گفتم

شوهرمم میگه این زنم خونوادش که احوالشو نمیگیرن پس چرا باید مهم باشه

ببین خواهراش یا مامانش یجورین که میرین پیششون به این و اون زنگ میزنن بلند میخندن باز میان تعریف میکنن یجوری که انگار خیلی مهمن

این چه زندگییه اخه

مگه همسرت بیکاره

ب جای این کار و ادا ها .رک و راست بگو بیا فیلم ببینیم تایمی که خونه ای یا بریم بیرون یا باهم حرف بزنیم

گاهی موبایلشو بگیر خاموش کن بزار کنار بگو امروز روز بدون گوشیخ

یه مثال بزن از خودت راستی نمیترسیدی مثلا لو بری شوهرت اتفاقی با خواهرت هم کلوم شه مثلا بگه عه ظهر که ...

شوهرم ندارم چندبار جلوی دوستام یا تو جمع فامیل این کارو کردم مثلا من یه زمانی فازم گرفته بود برم دانشگاه پیام نور و خیلی بهش فکر میکردم بعدگوشی روبرداشتم الکی که دارم با دوستم صحبت میکنم و هرچی تو دلم بود و هرچی فکر میکردم و برنامه داشتم روپشت گوشی گفتم

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

مطمعا هستی سر تماس تلفنی هست؟ به مامانت و خواهرت بگو سعی کنند در حد یه احوالپرسی زنگ بزنن روزی یه با ...

میدونم خاله زنکن مشکل اینجاس من زندکی خودمو ندارم تو زندگیم همه هستن غیر خودم شوهرمم در کو ن شونه

ببین اوایل خیلی میگفتم ولی فایده نداشت بدتر شد جوریکه میگف من اونارو بیشتر از تو دوس دارم یا میگف تع ...

اسی اصلا این کارو نکن

فقط یکبار ببین یا بفهمه که الکی داشتی حرف میزدی با خودت تا عمر داره مسخرت میکنه

بلکه یدفعه بیاد کنارت ببینه مامانت چی میگه بعد ببین تو داری با خودت حرف میزنی خیییلی بد میشه

یا بعد اینکه قط کردی گوشیتو نگاه کنه بگه پس تماس مادرت کو

اگه بگی پاک کردم که بدتر شک میکنه میگه مادرت نبوده وگرنه واسه چی شماره رو پاک کردی و فلان

بشین سرجات

فقط به خودت برس

به چهرت

به اندامت

به جوانیت

گوره بابای هرچی جاری و خانواده شوهر و شوهر

چرا الکی زنگبزنی راستکی زنگ بزن حرف بزن خبر پدر مادرت آبجی و داداشت و بگیر وقتی شوهرت نیست به خانواد ...

منکه گفتم عزیزم بابام نمیزاره مامانم زیاد زنگ بزنه داداشام و خواهرمم یه مدلین اصلن اهل زنگ زدن یا خاله زنک بازی نیستن منم همونجورین بر عکس شوهرم