2777
2789
عنوان

بنظرتون چلوی شوهرم الکی زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 78 پست

اره من خودم از این روش تو موقعیتای مختلف زیاد استفاده میکنم

میگه اگر قوی نیستی لااقل بهش تظاهر کن

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخداااااا انگار شوهر منو گفتی در حالی که در طول روز یه بار فقط مادرم زنگ میزنه اونم خیلی کم در ح ...

تو چیکار میکنی برای منکه ساکتم خیلی سخته مدام حرفاشون دم گوشم باشه یا صدای خنده هاش خیلی سخته

اره من خودم از این روش تو موقعیتای مختلف زیاد استفاده میکنممیگه اگر قوی نیستی لااقل بهش تظاهر کن

چجوری انجام دادی لطفا بهم یاد بده

من فقط یبار انجام دادم انقد از درون استرس داشتم نگو ولی بعدش برام خیلی جالب بود اعتماد بنفسم حتی بیشتر شد

تو چیکار میکنی برای منکه ساکتم خیلی سخته مدام حرفاشون دم گوشم باشه یا صدای خنده هاش خیلی سخته

دقیقا واس منم خیلی سخته خیلی حرص میخورم یک ساله ازدواج کردم اویل ازدواج میگفتم چرا اینقد زنگ میزنن بهت اونم میگفت تو چرا ک*ونت میسوزه توام بگو بهت زنگ بزنن دیگه از اون موقع کاری به کارش ندارم چشاشون در اومد بزار زنگ بزنن به من چه هیچییی نمیگم

چجوری انجام دادی لطفا بهم یاد بده من فقط یبار انجام دادم انقد از درون استرس داشتم نگو ولی بعدش برام ...

ولا یاد دادنی نیست قبلش یه سناریو تو مغزت بساز و راجع به همون صحبت کن یعنی اینطوری نباشه که فقط بگه اره یا نه یا آهان قشنگ باید راجع به یه موضوع صحبت کنی

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

به خواهرت بگو زنگ بزنه الکی جلوش حرف بزنه

چندبار اینکارو کن فقط تماستو قطع نکن که یوقت شوهرت شک نکنه بزنگه بوق بخوره گوشیت

بزار بفهمه اینکار بده

با خواهرت تبانی کنید

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
دقیقا واس منم خیلی سخته خیلی حرص میخورم یک ساله ازدواج کردم اویل ازدواج میگفتم چرا اینقد زنگ میزنن ب ...

اره دقیقا اگه بخوام حرفی بزنم یا نشون بدم حرصی شدم باعث میشه اون هی بگه تو حسودیت میشه یا خانوادت فلانن برا همین چیزی نمیگم

من دردم ازینه این تماسای وقت و بی وقت که هر کدوم یکساعت طول میکشه باعث شده شوهرم افکار خواهرش یا حرفای اون راجب زندگیو قبول داشته باشه و هی با من بحث و دعوا کنه

اگه مدام زنگ میزدن و دخالتی تو زندگیم نبود من کاری نداشتم ولی ازین راه خیلی دخالت میکنن خیلی

به خواهرت بگو زنگ بزنه الکی جلوش حرف بزنهچندبار اینکارو کن فقط تماستو قطع نکن که یوقت شوهرت شک نکنه ...

متاسفانه خواهرم اصن اینجوری نیس همکاری نمیکنه

گوشیمو بزارم رو حالت پرواز چی

آره به نظر منم اگه فقط یه بار حس کنه الکیه بعد بهن زنگ بزنه ببینه پشت خط نمیمونه خیلی بد میشه برات

حالا سایلنتم کرده باشی ولی زنگ میخوره دیگه

مگه اینکه قبل انچام نمایش شوهرتو بلاک کنی

اره حواسم باید باشه

ببین سعی کن غیر مستقیم اینکه با مادرش ارتباط داره رو مسخره کنی مثلا بگی ی دوستم داره طلاق میگیره سر اینکه شوهرشو مادرش خیلی جیک تو جیکن با خنده بگو میگفت شوهره دهن بین مادرهستش بچه ننه س .ی جورایی بچه ننه بودن کس دیگه رو پیشش میخره کن.بعد هم بله وانمود کن رابطت با مادرت خوبه ولی زیاده روی نکن مث اون ومث اون خبر نرسون ب مادرت فقط محترمانه احوالپرسی کن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ولا یاد دادنی نیست قبلش یه سناریو تو مغزت بساز و راجع به همون صحبت کن یعنی اینطوری نباشه که فقط بگه ...

یه مثال بزن از خودت

راستی نمیترسیدی مثلا لو بری شوهرت اتفاقی با خواهرت هم کلوم شه مثلا بگه عه ظهر که با زنم حرف میزدین

عزیزم به کتفت بگیر میبینی لوسش میکنن با نیشخند مسخرش کن هیچ چیزیم مگوها صرفا نیشخند بزن سرتو برگردون .. منظورم وقتی سوالای مسخره میپرسن..

در مورد زنگ زدن خودت چرا با مادرت تماس نمیگیری حال و احوالشو بپرسی؟؟؟؟ و اینکه میبینی تلفنو برداشت صدای تی وی رو زیاد کن اعتراض کرد بگو لطفا برو توی اتاق صحبت کن صدات نمیزاره ببینم فیلمه چیشد