2777
2789
عنوان

بنظرتون چلوی شوهرم الکی زنگ بزنم

830 بازدید | 78 پست

شوهرم خیلی وابسته به مامان و خواهرشه

در طول روز عین بچه های ۴ ساله یکسره بهش زنگ میزنن و راجب ریز مسائل حرف میزنن و لوسش میکنن جوریکه شوهرم خیلی پرتوقع شده جلوی من

هر چی اونا بگن درست میدونه و قبول داره بارها بخاطر حرفای خانوادش با من بدرفتاری کرده

روشای مختلفیو امتحان کردم این مشکلم حل نشد

در مقابل من خانوادم خیلی ساکت و بی زبونن مثل خودم مامانم بخاطر اخلاقای خاص بابام نمیتونه مدام بهم زنگ بزنه یا خواهرمم همینجوریه برای همین شوهرم حس میکنه بی کس و کارم

با خودم میگم الکی جلوش وانمود کنم مثلا خواهرم زنگ زد یا مامانم زنگ زد و حرف بزنم بلکه بفهمه منم مهمم و ارزش دارم انقد منو بی ارزش نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو خونه ارامش ندارم همش تماسای اون و مادرشو باید گوش کنم

اره اینکارو کن

میتونی هی به مادرت و خواهرت هم بگی واقعا بهت زنگ بزنن،،،،

با تو بهشون زنگ بزن،،، بگو اونا زدن

یا مثلا فلان چیز رو بخر بذه مامانت بهت بده،،،، بگو مامانم خریده

یا هی از خانواده ات تعریف کن

بگو مامانم فلان گفت،، خواهرم فلان کرد

دلیل نمیشه شما تماس تلفنی کم میگیری بی کس و کاری شاید شما و خانوادت درونگرا هستید اونا برونگرا اهمیت ...

باور کن خیلی رو شوهرم تاثیر داره حتی جاریمگ یکسره این و اون بهش زنگ میزنن یه افاده ای میاد بیا و ببین

باورم نمیشه شوهرم اونو با اون اخلاقای گندش بیشتر قبول داره

اره اینکارو کنمیتونی هی به مادرت و خواهرت هم بگی واقعا بهت زنگ بزنن،،،، با تو بهشون زنگ بزن،،، بگو ا ...

ببین مامانم نمیتونه زنگ بزنه زیاد بخاطر اخلاقای خاص بابام

خواهرمم مثل من مظلوم و ساکته دو کلمه باهم حرف میزنیم حرفی نداره میگه میرم کار دارم. برادرامم مایی یبار در حد دیدن میبینمشون که یادمه شوهرم میگف شما تو تعامل مشکل دارین فک میکنین رفتار ما عجیبه من عاشق خواهرمم

بخدا اون لحظه میخواستم بمیرم

چندبار میخوای اینکارو بکنی؟

تماسهای اونا انقدر زیاده که تو نمیتونی با ادا دراوردن جلوشون دربیای اگه لو هم بری که افتضاح میشه

دقیقا مشکل تو رو داشتم انقدر کار اونارو بد حلوه دادم تا تمومش کردن

گفتم مرد دیده بودیم نه اینجوریشو نمیدونم خاله زنکی یا فلان

میدونم این چیزا خوب نیس ولی بعضی وقتا آدم محبوره بعدش دیگه جنع کردن

حتی مادرش انقدر گاه و بیگاه زنگ میزد آخرا برمیداشتم گوشیشو میدادم بهش میگفتم بیا پارتنرت زنگ زده باهاش خوب خرف بزن دلش نشکنه دیگه به غرورش برخورد جمع کرد

البته بگما مادرشوهرم مخصوصا از عمد زنگ میزد میدونس من خوشم نمیاد

وای بخداااااا انگار شوهر منو گفتی در حالی که در طول روز یه بار فقط مادرم زنگ میزنه اونم خیلی کم در حد احوال پرسی ولی شوهرم با مادر و ۴ تا خواهرش در طول روز با هر کدوم ۱۵ بار زنگ میزنن و حرف میزنن ک بنظر خودم این خیلیییی عقب افتادگیه تلفن رو واس مواقع ضروری درست کردن کاری داشتی زنگ بزنی نه اینکه دم به دییقه الو کجایی الو چی خوردی چیکار میکنی د اخه مادر ج..ه به تو چه چرا راحت نمیزاری ما رو

چندبار میخوای اینکارو بکنی؟تماسهای اونا انقدر زیاده که تو نمیتونی با ادا دراوردن جلوشون دربیای اگه ل ...

ببین اوایل خیلی میگفتم ولی فایده نداشت بدتر شد جوریکه میگف من اونارو بیشتر از تو دوس دارم یا میگف تعامل با خواهر برات خیلی عجیبه