2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاید تورو خدا😭

469 بازدید | 44 پست

بچه ها من امشب اقدام داشتم ببخشید همسرم موقع ارضا همرو ریخت بیرون خودش میگه رفته ولی من احساس نکردم همون لحظه دوباره برد داخل میگه یکم مونده بود حتما رفته ماه دوم اقدامم انقدر حرصم دراومد رژیم پسرزایی هم دارم هرماه سونو امپول دارو به خدا خسته شدم😭😭😭😭

اولا برا اون بخش بچه دار شدن

میلیون ها اسپرم در یک قطره هست این از این

پس کلا اون هیچی

اثر داره

منتها اژیر خطرت رژیم پسر زاییه😐😐😐

جدی جدی نکنه باور کردی با رژیم میتونی تعیین جنسیت داشته باشی؟؟؟

من نمیدونم بچه چندمته

ولی اگر واقعا بچه پسر میخوای و اصلا دختر نمیخوای

رژیم کشکه

برو تعیین جنسیت آی وی اف

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپار به خدا

من روزی که بار دار شدم دقیقا حس تو رو داشتم چون تا ار.ضا شد صدای موشک اومد و دوتامون بلند شدیم از ترس رفتیم تو اتاق دخترمون چون خواب بود. گفتم این یکی نمیگیره اما گرفت☺️الانم۷ماهمه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
بسپار به خدامن روزی که بار دار شدم دقیقا حس تو رو داشتم چون تا ار.ضا شد صدای موشک اومد و دوتامون بلن ...

الان دعوامون شد اخه هرماه سونو امپول دارو اینهمه برنامه ریزی

بسپار به خدامن روزی که بار دار شدم دقیقا حس تو رو داشتم چون تا ار.ضا شد صدای موشک اومد و دوتامون بلن ...

بچتون چیه عزیزم ؟بالاخره داخل واژن ارضا شده این اورد بیرون 😭

اولا برا اون بخش بچه دار شدنمیلیون ها اسپرم در یک قطره هست این از اینپس کلا اون هیچیاثر دارهمنتها اژ ...

اصن از نظر علمی تایید نشده که تاثیر داره

گفتن 5 درصد اونم غیرقطعی

واقعا نمیدونم چیجوری روش حساب میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان دعوامون شد اخه هرماه سونو امپول دارو اینهمه برنامه ریزی

اشکال نداره عزیزمممم. اصلا دلیل اصلی باردار نشدنت همین نگرانی بیش از حدته

منم ۱۵ماه اقدام داشتم تا باردار شدم. هی بی بی چک منفی هی نا امیدی ولی تهش شد. فکرتو اروم کن عزیزم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

حالا چرا هی میگی پول سونو و آمپول

برای بچه بزرگ کردن باید چندین برابر اون پول

تو کارتتون باشه😅 این مبالغ اصلا چیزی نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حالا چرا هی میگی پول سونو و آمپولبرای بچه بزرگ کردن باید چندین برابر اون پولتو کارتتون باشه😅 این مب ...

برو دوباره بخون چرا فکر میکنی عقل کلی ؟؟من کی گفتم پول ، ازدردسراش گفتن اگه خوب نمیخونی نظرم نده

بچتون چیه عزیزم ؟بالاخره داخل واژن ارضا شده این اورد بیرون 😭

جنسیتی که فکرشو نمیکردم. پسر

سر بچه اولم شوهرم یکم تحرک اسپرمش ضعیف بود برای همین دختر شد چون میدونی که تعیین جنسیت با مرده

سر دومی ازمایش داد و میدونی دکتر چی گفت؟تحرک اسپرم صفر

کاملا ناامید شدم از باردار شدن. هر ماه کلی هزینه قرص هامون میشد کلی قرص ویتامینه برای من قرص تقویتی برای همسرم امپول ازادسازی زدم و سه روز اقدام کردم چون دختر داشتم دلم پسر میخواست که هردو جنسیت رو تجربه کنم اما وقتی گفتم تحرکش صفره دیگه فقط میخواستم باردار بشم چون اگر نمیشدم همسرم باید عمل میکرد. به روش نیوردم و خداروشکر مثبت شد با جنیست پسر. خدا بخواد میشه دلتو اروم کن عزیزم. من این موضوع رو به هیچ کس نگفتم تا الان اما چون خیلی ناراحتی برات تعریف کردم