2777
2789

باید بیارننننن رسم

خودشون هم میدونم رسم دارن

از همسرم پرسیدم کی میارن گفت نمیدونم!!!

گفتم چند روز زودتر بگو گفت باشه 😐

تازه منو هنوز خرید نبردن که

ما رسم داریم یعنی اونا هم دارن پالتو و شال و بلوز و جوراب و دستکش و طلا و اینا میخریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاوردن هم خودتو اذیت نکن

آدم تو فامیل میشناسم هیچکدوم از این رسومات رو اجرایی نکردن روز به روز هم پیشرفت میکنن و رمز پیشرفت شونم به نظرم همین بی خیال بودنشونه

استرس نده به خودت یا میارن یا نمیارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

از همسرت بپرس اصلا برنامه ای دارن یانه برای خرید باید تاحالا خودتو میبردن اگه هم فقط خواستن بیان با یه هندونه و دو کیلو تخمه سر و تهش رو هم بیارن نیان بهتره هزینه پذیراییتون خیلی زیاد میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای خواهر من که نمیارن ایشالله برای شما بیارن بعضیا واسه عروس ارزش قائل نمیشن ما میبریم برای عروس و ...

وا یعنی چی نمیارن

پارسال برای دخترش آوردن اونام رسم دارن

اامسال خیلی غافلگیر شدیم تاپیکای روز زن و یلدا رو با هندل کنیم.

تموم شه روز مرد و پدر شروع میشه😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز