2777
2789
چرا اینقدر همه چی رو باهم قاطی می کنیدهدیه رو که دیگه تعیین تکلیف نمی کنندحالا ممکنه یکی حوصله خرید ...

ببین خودت برا شخصیتت ارزش قایل نیستی .ادامه بده.خودت معرفی کن.من هیچ کدومو نخوندم.حرص بخور مادرشوهر خواهرشوهر.چون یکی مخالفت حرف زده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

حتما دیگه وگرنه من همسرم سه ماه بود از سربازی اومده بود خرج خونه هم میداد با وجود باباش همه چی بهتری ...

اره منم شوهرم همه خرج باخودش بود برای همین اصلا مادرشوهرمو دخالت ندادم برای شب یلدا هم زیاد گیر ندادم خودمو سبک کنم😂

ولی برای عید شوهرم کارتش را داد از سرتا پا خرید کردم

با طلا

مادرشوهرم میگفت پام درد میکنه بیام 😂از حرص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودشون اوردن بيشتر خوشحال شدم جالب نيست منو ببرن بكن جي ميخواي لباس ندبده كه نيستم

چ ربطی ب لباس ندیده باشه😐ما خودمون دوتایی میریم خرید هرچی

ک ب سلیقه خودم باشه اتفاقا وقتی خودشون بیارن جالب نیس انگار حق انتخاب ب آدم نمیدن

باز هدیه تولدی چیزی باشه فرق میکنه

به عنوان یه خانم متاهل می گم که نه اینطوری نیستاین مسائل توافقی و با در نظر گرفتن شرایط انجام میشه

بله درست میگین ولی در کل سال اول با خانواده پسره و بعد از عروسی با خانواده دختر

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ببین خودت برا شخصیتت ارزش قایل نیستی .ادامه بده.خودت معرفی کن.من هیچ کدومو نخوندم.حرص بخور مادرشوهر ...

اگر به ادبیات شما بخواهیم حرف بزنیم اونی که برای شخصیت خودش ارزش قائل نبوده شما بودی نه ما

اگر هم نخونده بودی اینطوری و با عصبانیت جواب نمی دادی

گفتی رفتار شماست که باعث میشه باهاتون چطوری رفتار بشه و برای شما رسمی که برات مهم بوده انجام نشده پس با منطق خودت برای شخصیت خودت ارزش قائل نشدی!!!

و بقیه هم که میگن کل این موضوع اونقدر ها مهم نیست نمی دونم چرا شما رو عصبانی می کنند!!!!!!!!

۱۰ سال پیش اوضاع خیلی بهتر بود الان واقعا برای خیلی ها مقدور نیست یه کفش زپرتی تو پایین شهر تهران ۳ ...

اره واقعا

تازه فکر کن که پسره کار درست حسابی هم نداشته، دختره هم زور بذاره ک برام همه چی بیارید

جنگ و دعوا درست بکنه خونه پسره

برای خواهر من که نمیارن ایشالله برای شما بیارن بعضیا واسه عروس ارزش قائل نمیشن ما میبریم برای عروس و ...

خواهرت از شوهرش بخواد

ما هم رسم داشتیم مادرشوهر بیاره

اورد ولی ای کاش نمی اورد یه جوری داع زد به دلم تا عمر دارم یادم نمیره یه چیزایی اورد که لایق خودشون بود...

هم یلدا هم اولین عید

منم بعد اون از شوهرم خواستم... هر عید و مناسبتی میشد برام یه تیکه طلا میخرید

اگه خواهرت روش نمیشه تو به دومادتون بگو...

به جهنم که خونوادش نیومدن دومادتون لااقل یه دست لباس واسه خواهرت بیاره این موضوع شاید در ظاهر بی اهمیت باشه ولی یه عمری روی دل خواهرت میمونه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊