2777
2789
چون از قبل هم برام کاری نکردن بااااید بیارن برای جبران هم شده بدون طلا که اصن نمیشه

به همسرت گوشزد کن خیلیا تا بهشون نگی خودشونو به ندونستن میزنن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کلا عروس رو میبرن میخرن به انتخاب خودش ولی میوه و آجیل و خوردنی ها رو خودشون میخرن و تزیین میکنن و م ...

همه جا اينطور نيست بخوني كامنتها رو غير من كس ديكه هم نوشته ما خودمون ميخريم رسم نداريم عروس رو ببريم شايد هم يه عده ببرن هر كس يه مدله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از قبل هم برام کاری نکردن بااااید بیارن برای جبران هم شده بدون طلا که اصن نمیشه

ببین با زبون خوش با همسرت صحبت کن ببین برنامه ای هست یا نه،ببین تو خونشون خبری بوده یا نه وگرنه نیارن نمیتونی زورشون کنی

فقط میتونی بیشتر رو انتخابت فکر کنی همین

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

درعمرم چنین رسمی ازنزدیک ندیدم

کسایی ام که این رسومو دارین بهتره سبک ترش کنید چون واقعا دستو پاگیر و الکی ان تو این گرونیا

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ديكه هر خانواده يه رسمي داره بايدي وجود نداره دندون اسب پيشكشي هم نميشمرن ابنا هم كادويه هر جي بيارن ...

خب زن و شوهری که بیست و چهارساعتی باهمن چرا نباید خودشون خرید خودشونو بکنن هم از نظر سایز هم سلیقه بقیه اعضا خانوادم راحتن

همه جا اينطور نيست بخوني كامنتها رو غير من كس ديكه هم نوشته ما خودمون ميخريم رسم نداريم عروس رو ببري ...

ببخشید یه لحظه شوکه شدم آخه بدون سایز عروس بیان پالتو بخرن 😅😅

عید رو هم عین یلدا میکنن

منظورم لباس بود وگرنه خوراکی هارو سلیقه ای هست به عهده داماد و خانواده اش و تزیینیش ( تازگی ها عروس ها هم تو این خوراکی ها دخالت میکنن تو تزینش)

راستی این به دوره نامزدی شامل میشه