2777
2789
عنوان

تولد پسر جاریمه باهم قهریم ولی مجبورم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 58 پست
من باشم کلا نمیرم.چجور کدورت دارین رفت و امدم میکنین؟؟ چه عجیب

رفت امد نداریم ققط شام ناهار خونه مادرشوهرم باید باشیم

تولد دختر من اردیبهشت بود اونموقع هم زیاد حرف نمیزدیم باهم

ولی الان دیگه کلا قهریم

اگ نرم تولد پیش پدر شوهر مادرشوهر من مقصر میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت امد نداریم ققط شام ناهار خونه مادرشوهرم باید باشیم تولد دختر من اردیبهشت بود اونموقع هم زیاد ح ...

خب ب درک ک اونا چ فکری میکنن اصلا درست نیس وقنی دعوت نیسی بری شایدرراضی نباشن لقمه حروم میخوای بدی بچه ت بخوره؟

فازتون دقیقا چیه یعنی اومده خونتون و شما باهاش حرف نزدید اینه رسم مهمان نوازی باید همونجا آشتی میکرد ...

عزیزم میگم ک اونموقع مثل الان کدورت نبود بینمون

موقع عکاسی بهش گفتم بیا توهم عکس بگیر گفت نه گفتم چرا بیا دیگ با بچه هات وایسا عکس بگیر

خب ب درک ک اونا چ فکری میکنن اصلا درست نیس وقنی دعوت نیسی بری شایدرراضی نباشن لقمه حروم میخوای بدی ب ...

وا لقمه حروم چیه مال برادرشوهرمه مگ جاریم کار مبکنه پول درمیاره

زنگ زده دعوت کنه؟

یا تو برا بچه خودت بهش زنگ زدی؟

اگه مرسومه تو خانوادتون که دعوت کنن و هنوز زنگ نزده نه برو و نه کادو بده اما اگه مثلا میگن فلان روز تولده و همه هم خودشون پا میشن میان برو همون قدری که خودش داده کادو بده

.