2777
2789
عنوان

تولد پسر جاریمه باهم قهریم ولی مجبورم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 58 پست
چه جاری مزخرفی داریب نظرم سعی کن کم کم باهاش برخورد کمیشوهرت چی میگه مادرشوهرت اینجور موقع ها چی میگ ...

شوهرم یک بار گفت تو احترام بذار سلام بده بهش دیگ کاریت نباشه پیش خانوادم

منم گفتم برو بابا اون منو محل نمیده من سلام بدم بهش

میگم ک سه هفته پیش ک دعوا راه انداخت مادرشوهرمم گفت از دوتا هوو بدتر هستید شما اخه چی شده چرا باهم ...

مشخصه خیلی سلیطه و وحشیه

جاریا هیچوقت هیچ کجای دنیا باهم نساختن ولی خوب این مدلیم نامردیه

تو سعی کن در مقابلش اعصابتو خورد نکنی و ارامش داشته باشی اون با ارامشت حرص میخوره

انشالله از اون جا برن راحت شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سه هفته پیش هم پسرش دختر منو از تاب تو خیاط خواهرشوهرم انداخت پایین با کله دخترم بالا اورد ترسیدم ...

با این چیزایی ک الان تعریف کردی

دوتا پا که داری دوتا دیگه ام قرض کن و از این جاری فراااار کن

تو که دشمن خونیت کنارته دختر

خوددانیبرادرشوهرت و زنش شریک زندگی همن

پس لابد جاذی من و بچه هاشم کلا حرام میخورن دیگ همسر من کار میکنه پول میده پدرشوعرم خرجی خونه میده چون شریکن هر دفعه هم. با کلی خوراکی میاد خونه ک همه ازش میخورن😂

پس لابد جاذی من و بچه هاشم کلا حرام میخورن دیگ همسر من کار میکنه پول میده پدرشوعرم خرجی خونه میده چو ...

عزیزم کار برادر شوهرت چیه اون خرجی خونه پدر شوهر که همتون اونجا میخورین رو نمیده؟ حتما اونا برا خودشون پس انداز کردن که میگی تا دوسال دیگه از اینجا میرن

عزیزم کار برادر شوهرت چیه اون خرجی خونه پدر شوهر که همتون اونجا میخورین رو نمیده؟ حتما اونا برا خودش ...

برادرشوهرم مثلا هر دو ماه گاهی مرغ میخره روغن یا نون

اره زمین خریدن یه مقدار هم پول داره برادرشوهرم سود میگیره

ماشین هم داره

خیلی جالبه تا حالا چنین چیزی ندیدم .میتونی کادو بدی ببرن ولی چه کاری خودت بری کلی بی احترامی میبینی� ...

نه برم بهتره اگه نرم میگن من مقصرم خودم بد میشم

میرم ب بچه هاش تبریک میگم کادو میدم و میام

نه برم بهتره اگه نرم میگن من مقصرم خودم بد میشم میرم ب بچه هاش تبریک میگم کادو میدم و میام

اسی اخر نگفتی اصلا زنگ زدن به خودت یا شوهرت؟ دعوتتون کنن

ک میخوای بری کادو بدی و بیای؟!!!!!!