2777
2789
عنوان

زنداداشم همه چیزشون تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3720 بازدید | 105 پست
چرا اینقدر زود. من تو کار داداشمم موندم

بقول مادر شوهرم همون اوایل گفت پسر من اگر غذا و لباس میخواست غذا ک من بهش میدم لباساشو میشورم پول اضاف ک نداره زن بره

زن میخواسته ک زن رفته پس کمش نذار 😂😂

دیگه چ میشه کرد بزور کار و تموم کرد😁

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیپلم داره. نه خانواده به شدت سنتی و مذهبی داره. توی مراسم عقد به داداشم میگفت دستم نگیر. اصلا لبخند ...

خب مشخصه مشکل داره از لحاظ شخصیتی و ادم نرمالی نیست ،دیگه خود کرده را تدبیر نیست برادرتم خودش خواسته این مدل زندگی و ،شما خودت و بکش بیرون از رابطشون درگیر نشو

اختلاف سنیشون زیاده. داداشم خیلی راه میومد الان خسته شده انگار. هر ثانیه باید به سازش برقصه. تا بیاد ...

آره مرد زده میشه با این اوضاع

شناخت واسه همینه، یهو یه ایرادی تو طرفه که به مخیله آدم هم خطور نکرده کسی ممکنه اینجوری هم باشه

کاری هم نمیشه کرد، باید برادرت به مرور درستش کنه، عقد کردن دیگه. شما هم دوستانه بهش یه چیزایی رو یاد بدید. و البته برای تماساش برخورد کنید، بگید زنگ نزن دائم گله گذاری نکن هر کس گرفتاری خودش رو داره

دیپلم داره. نه خانواده به شدت سنتی و مذهبی داره. توی مراسم عقد به داداشم میگفت دستم نگیر. اصلا لبخند ...

اینو ببرین دکتر باور کن سالم نیست، برا همین اصرار داشتن زود عقد کنین تا نفهمیدین وضعش چجوریه بره تو پاچتون😑

از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

من بلاک میکنم و خلاص

اصن حوصله اینجور ادمارو ندارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

ممکنه دو قطبی یا دو شخصیتی باشه از طرفی انگار که یه دختر مذهبی تو حال و هوای رمانای نوجوونی مونده و فک کرده هر کی ازدواج میکنه دیگه صبح تا شب ماچ و بغل و بوسه اس بنظر میاد باید باهم برن مشاوره اینو باید به داداشت بگی ببرتش

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

احتمالا خیلی تو محدودیت بوده الان که آزاد شده عقلش از کار افتاده

یکم نصیحتش کن کم به پر و پای داداشت بپیچه مردا از زن آویزون خوششون نمیاد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....