2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بهش خیانت کرد

155 بازدید | 6 پست

دیروز بهم زنگ زد گفت شمارت یهویی یادم افتاده گفت شوهرم بعد ۱۲سال بهم خیانت کرده و قبل اینکه بفهمم با حیله گریش مهریمو بخشیدم بهش و یه پاپاسی هم بهش نداده و پسر ۹سالش هم ازش گرفته حتی نمیزاره ببینش مدام هم با اون زنیکه عکس دونفره براش میفرستن وتیکه و بارش میکنه که زنه سفیده و فلانه از دیروز لب به غذا نزدم اینقد حالم بده اخه یه آدم چقدر میتونه پست باشه میگف تا مهریمو بخشیدم درخواست طلاق داده بعد ۱۲سال ساختن با نداری و سختی زندگی تازه میخواست یه نفس راحت بکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا اکثرشون خیانت کارن

روز زن یکیو دیدم خانومشو اورده بود طلا واسش بخره منو خواهرم وارد طلا فروشی شدیم قیمت بگیرم یه سرویسی رو وقتی اومدیم بیرون مرده داشت دنبال مون میومد میخواست به خواهرم شماره بده

خیلی از کارش حرصم گرف خواستم برم به زنش بگم گفتم ولش کن گناه داره دلش خوشه همسرش واسه روز زن بهش طلا داده

مردا اکثرشون خیانت کارن روز زن یکیو دیدم خانومشو اورده بود طلا واسش بخره منو خواهرم وارد طلا فروشی ش ...

اخه این دیگه فقط خیانت نکرده از ریشه زده طرفو کلا پوکونده