2777
2789
عنوان

زنداداشم همه چیزشون تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 105 پست
نه اصلااااا. هر وقت شکایت داداشم میکنه من پشت عروسمون هستم. رابطم به عروس خوبه. باز میگم دختره ادمده ...

ولی درست نیس اینکار

کلا محلشون نزار هر چیم گفت بگو منکه گفتم اول اشنا شید بعد

خدا ب داداشت رحم کنه والا من اگ پسر بودم زنم اینجوری بود اصلا تحملش نمیکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

رسما دیوونه است. انگار برای خاله بازی امده نه ازدواج کردن

این عروس به درد مادرشوهر من می خوره که هر روز زنگ می زد گزارش ریز کارهام می خواست

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

زنگ میزنه با گریه میگه. نمیتونم ردش کنم. خواهرم نداره. من کلا دوسش دارم و خیلی دختر با معرفت و خوبیه ...

همینو بهش بگو با زبون خوش

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
قطعا درسته اما از شانس ما چند تا مذهبی وصلت کردیم اینطوری از اب در اومدن

ما موقع عقد برا اولین بار دست همو گرفتیم عاقد که خطبه رو گفت نمیتونستم دستاشو بگیرم حلقه دستش کنم از بس دستم میلرزید اونم دستاش میلرزید اما نه به اندازه من😂

اینکه کناز همسرش بشینه یا سر بزاره رو شونه ایناش چیز مهمی نیست چندان ولی خب یسری کارا مختص خلوته نه تو جمع

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ولی درست نیس اینکار کلا محلشون نزار هر چیم گفت بگو منکه گفتم اول اشنا شید بعدخدا ب داداشت رحم کنه وا ...

اصلا ناز کردن بلد نیس. مثلا زنگ میزنه میگه داداشت تا اوند گرفت خوابید گفت خستمه..... شروع میکنه گریه کردن

دیپلم داره. نه خانواده به شدت سنتی و مذهبی داره. توی مراسم عقد به داداشم میگفت دستم نگیر. اصلا لبخند ...

احتمالا خیلی کمبود محبت داره، ولی بازم اینکه در حضور دیگران مرز نداره عجیبه

بالاخره حیا و خجالت و حریم خصوصی مفاهیمیه که تو 26 سالگی انتظار میره یه دختر بدونه

داداشت با شرایط اوکیه یا خسته شده؟ به نظرم بفرستیدشون مشاوره و یه بار هم بشین دوستانه باهاش صحبت کن. بگو فلانی مثلا این رفتارا جلوی دیگران صحیح نیست، این همه ماچ و بوسه مال اتاق خوابه! قرار نیست هر مشکلی بینتون پیش اومد کوچیک و بزرگ زنگ بزنی به دیگران، هر دو بالغید که ازدواج کردید باید بین خودتون حل بشه. پای خانواده برای موضوعات خیلی حاد و بزرگ باید وسط کشیده بشه

به نظر میرسه سن عقلیش کمه

عروس ما کلا خوانواده مذهبی هس. خونه خودشون سرسنگینه ولی خونه بابام واااای

اخ اخ امان ازینا که خونه خودشون ابرو دارن وخونه مردم جلف . ما هم عروسمون از فدای عقد اومد خونه مادرم تا یکسال وقت عروسی. درست همسن من و خواهرم بود . مامانش میکفت برادر بزرگ مجرد داره زشته جلو اون مبادا دلش بخواد . اخه زنبکه ۲ تا خواهر شوترم سن دختر خودت داره این جلف بازیا چیه تو خونواده مادرشوهر . ولسه همین من ازینجور ادم سمی ها حالم بهم میخوره

منم یه هفته بعد از دیدن عقد کردیم

شوهرمم همون شب اول ...

تقصیر من ک نبود

چ ربطی ب ناز دختر داره

والا شوهر من زورش بیشتر بود

حالا اتفاقات رو میگه آره اونم شاید از سن کمشه

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

احتمالا خیلی کمبود محبت داره، ولی بازم اینکه در حضور دیگران مرز نداره عجیبهبالاخره حیا و خجالت و حری ...

اختلاف سنیشون زیاده. داداشم خیلی راه میومد الان خسته شده انگار. هر ثانیه باید به سازش برقصه. تا بیاد عروس میکه الان حموم برو الان این لباس بپوش الان برو ارایشگاه . کلا همه جیز نیخواد بگه. نمیزاره یکساعت تو حال خودش باشه

اونا رو نمیدونم ولی الان تو جمع همش میگه محکم بغلم کن . یا میگه زود بوسم کن. یا تو رانندگی میگه بوسم ...

وای چقدر عقده داره همه چیزشو به نمایش بذاره

به مامانش زنگ بزن بگو به دخترش بگه خودشو جمع کنه

بگو ما دوست نداریم حیا بینمون از بین بره