2777
2789
عنوان

زنداداشم همه چیزشون تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

با دلسوزی و لحن خواهرانه بگو عزیزم این چیزا تو زندگی هست خودت باید کمکم حلش کنی، بالاخره هنوز اول راهی طبیعیه راه و چاهشو بلد نباشی، میخوای یه مشاور خوب بهت معرفی کنم کمکت کنه؟

حالا عروس شما اینطوره عروس ما تنها چیزی که شنیدم ازش سلام و خداحافظی بوده ،نهایت ازش بپرسم چطوری بگه ...

شاید درونگراست

عروس ما خوبه خوب صحبت میکنه فقط یکم زیادی تند صحبت میکنه 1 جمله طولانی که ما 1 دقه طول میکشه بگیم اون تو 20 ثانیه میگه تموم میشه میره 😂😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببخشید شیرین عقل نیست؟ رفتار انقدر سبک و نامتناسب با سن نرمال نیستخانواده سنتی و اینا داره یا احیانا ...

دیپلم داره. نه خانواده به شدت سنتی و مذهبی داره. توی مراسم عقد به داداشم میگفت دستم نگیر. اصلا لبخند نزن. دست نزن. برای همین کلا اوند خونه بابام. ولی خیلی زیاده روی نیکنه توی جمع. حتی به مسرم میگه برو به داییت بگو بیا بوسم کنه

ادامشو بخون هنه جیز زنگ میزنه تعریف میکنه من واقعا مسایل خصوصی دوست ندارم بدونم. و مشکلاتشونم نمیخوا ...

به شما کلا ربطی نداره و تلفن هاشون یکی درمیون جواب بده و دوتا آهان و بله بگو و بعد بگو کار دارم تماس میگیرم و خلاص...

از خونواده دختر بعیده اما من این یهو صمیمی شدنا رو تو مذهبیا خیلی دیدم.عروس برادرم و مذهبین . یکجور ...

چه ربطی به مذهبی داره عزیزم به خلق و خوی طرف بستگی داره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

از اولین لب گرفتن تعریف میکنه تا...... از منم میخواد تعریف کنم. اینا به کنار. زنگ میزنه امروز با داد ...

چقد لوس

ایندفه یه مشاور خوب بگرد پیدا کن شمارشو بده

بگو با مشاور صحبت کنی بهتره تا من

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

رک بهش بگو دوست ندارم انقدر با من راحت باشی عروس خانوم!

چقدر ازش بدم اومد من مامانمم یکم راجب چیزهای خصوصیم پیگیری میکنه رک بهش میگم با من راحت نشو

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

با دلسوزی و لحن خواهرانه بگو عزیزم این چیزا تو زندگی هست خودت باید کمکم حلش کنی، بالاخره هنوز اول را ...

زنگ میزنه با گریه میگه. نمیتونم ردش کنم. خواهرم نداره. من کلا دوسش دارم و خیلی دختر با معرفت و خوبیه. ولی دوست ندارم مشکلاتشون بهم بگه یا مسایل خصوصی

عزیزم مگه حد وسط بودن و نرمال بودن چشه هان این وری ن اون وریآدم نرمال

خب هر ادمی یه مدلیه نرمال از نظر کی شما یا ایشون.

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
والا اینقدر مظلوم و معصوم هست توی جمع همش میگه زودی الان ده تا بوسم کن. اگرم نکنه عوری به بابام میگه ...

عوق:/ مطمئنی ۲۶ سالشه؟ تذکر بدید بهش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.