2777
2789
عنوان

زنداداشم همه چیزشون تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۲۶

از خونواده دختر بعیده اما من این یهو صمیمی شدنا رو تو مذهبیا خیلی دیدم.عروس برادرم و مذهبین . یکجور تو مراسمعقد عروس ناز مبکرد و خودسو مینداخت بغل داماد ادم باورش نمیشد. من با همسرم ۱۰ سال دوست بودیم هنوزم که هنوزه روم نمیسه ازین اداها در بیارم انقدر رسمی هستیم همه جا

ظاهراً که خدا درو تخته رو باهم جور کرده داداشتون هم تو دوماه ره پنج ساله رو رفته از همه جهت وگرنه او ...

اونا رو نمیدونم ولی الان تو جمع همش میگه محکم بغلم کن . یا میگه زود بوسم کن. یا تو رانندگی میگه بوسم کن و.....

الان تازه دارن آشنا نیشن هر رفتار و اخلاق بدی از داداشم ببینه فوری قهر میکنه یا به من زنگ میزنه بهدم ...

داداش شما هم باید یکم سفت باشه نه اینجوری شل و ول به نظرم دخالت نکن تو کارشون وقتی همه راضین خودتو خواهرشوهر بد جلوه نده

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
الان تازه دارن آشنا نیشن هر رفتار و اخلاق بدی از داداشم ببینه فوری قهر میکنه یا به من زنگ میزنه بهدم ...

بعد عقد که وقت آشنایی نیست یعنی اول ازدواج میکنن بعد آشنا میشن!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
حالا عروس شما اینطوره عروس ما تنها چیزی که شنیدم ازش سلام و خداحافظی بوده ،نهایت ازش بپرسم چطوری بگه ...

چقد شبیه عروس ما انگار با خودشم قهره

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

والا اینقدر مظلوم و معصوم هست توی جمع همش میگه زودی الان ده تا بوسم کن. اگرم نکنه عوری به بابام میگه ...

🤣🤣دیوونس.

خب بابات همونجا میگفت زشته دخترم ایم چیزا برای خلوت خودتونه

🫨🫨🫨🫨این دیگ باور نکردنیه

داداشم تا میاد خونه میپره کلشو نیگیره صدتا بوسش میکنه. و توقع داره داداشم همینجور باشه ولی داداشم روبوسی نیکنه. بعد عروسمون قهر میکنه نیگه شما شاهد بودین چقد منو بی محل کرد

🤣🤣دیوونس. خب بابات همونجا میگفت زشته دخترم ایم چیزا برای خلوت خودتونه

الان همش داره ایراد میگیره دیوونمون کرده. نمیکنه بک سر بره خونه باباش. یکم فاصله بیفته گرمتر بشن

حالا عروس شما اینطوره عروس ما تنها چیزی که شنیدم ازش سلام و خداحافظی بوده ،نهایت ازش بپرسم چطوری بگه ...

نرمال ترین آدمی که میبینی عزیزم. درستشم همینه

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام