2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 229698 بازدید | 1065 پست

بایا جم کنین این ادا اصولو جشن چیه دیگه مرد اگه واقعا یکیو دوست داشته باشه بد رفتاری نمیکنه کتک نمیزنه یه کادو هم خیلیه

همین از چند تا جشن جلوتره..

یکم با سیاست باش همون لحظه که مادرشوهرت گفت جشن نگرفتین میگفتی کادومو قبلا گرفتم بسمه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

غلط کردی.خودتو مث بدبخت بیچاره ها کردی بعد میگی میزد منو

مگه توانشو نداشتی جلوش وایسی بزنی دهنش

یه چیزی هست به اسم حرمت تا وقتی بین زن و شوهر باشه زندگی یعنی زندگی احترام سرجاشه دلخوری پیش میاد اما باید گذشت هم باشه هم خودت وهم شوهرت مقصر هستید راستی باید حرفهای شوهرتم گوش کرد ویک طرفه به قاضی نرفت الان حرمت شکسته شده کتک خوردی حرف شنیدی اون خودشو زده و.....دیگه زندگیت پاک ودست نخورده مثل روز اول نخواهد شد

۸۰ یا ۹۰ درصد زنها حتی یه تبریک خشک و خالی هم از شوهرشون نمی شنوند اما بخاطر خودشون و احترام خودشون حتی اسمشم نمیارند

تورو خدا اینقدر تحت تاثیر حرفهای پوچ اطرافیان که با سو نیت یا هرچی یه بمب وسط زندگی دیگران میندازن ومیرن قرارنگیریم بچه بازی درنیاریم

وقتی توی این تورم و گرانی یک مرد کادو میخره باید براریم روی چشمامون کمی قدر شناس باشیم

ارزش مانتو و کفش به مراتب بیشتر از یه کیک هست

کاش خودت کیک درست میکردی یا میخریدی چرا منتظر باشیم همه کارهای شادی آور زندگی رو پارتنر مون انجام بده چرا واقعا؟زندگی ارزشش خیلی بیشتر ازین حرفهاست

اینجوری خودمون اذیت میشیم و دشمن شاد همین

الآن هم نباید منتظر معذرت خواهی باشی فراموش کن انگار هیچ اتفاقی نیفتاده برگرد به روزی که شوهرت بهت کادو داد

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

مث بچه ی دوساله پافشاری کردی برای کیک خوبه طرف خودش قلبا راضی باشه برات جشن بگیره هدیه ی زورکی بگیری مزه نداره توهم میگفتی هدیه شو قبلا داده شوهرم جشن نگرفته قبولش دازم

فقط اونایی که اومدن سرزنش اسی🤣🤣🤣🤣

چقدر ساده این شماها🤣🤣🤣🤣 چقدر بی عقل، چقدر سطحی نگر،چقدر کله پوک😐😑

الان مگه اسی گله ی جشن نگرفتن رو میکنه،گله ی کتک ها و رفتار وحشتناک شوهرش رو میکنه

امروز سر جشن این اتفاق نمی افتاد هم فردا سر یه چیز دیگه این اتفاق میفتاد

شما خودتون شوهرتون بیاد بگه برای من فلان کارو کن حتی اگه زورتون هم برسه اینجوری میکنید باهاش؟ آخه این چه منطقیه!!!

I will always love you❤️💖💗

عجب شما چطور با اطمینان حرف میزنیخودش نباشی صلوات😅😅😅😅

روانت برابری میکنه با شوهر استاتر بخدا تام یه روانپزشک برو مثلا تایپیک فیک بزنه کتک خوررم افتخار داره؟مدال میدن بهش؟

من چندین سال عضوم نبودم اما تایپیکای این خانوم از اول بودم اونقدری که به صداقت این خانوم اطمینان دارم به روانی بودن توام اطمینان دارم

روانت برابری میکنه با شوهر استاتر بخدا تام یه روانپزشک برو مثلا تایپیک فیک بزنه کتک خوررم افتخار دار ...

روانت تو چی

که تو چیزی که بهت مربوط نیست

دخالت میکنی

خودتی 😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

چی میگی تو.

حالا یه اخم کردن زن دلیل میشه مثل وحشیانه بیفته به جونش اون هم جلوی مردم

همین شماهایی که مردا رو پررو کردین از بس هر گوهی خوردین زن رو مقصر جلوه دادین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چرا بهش حق میدیمیمرد کیک میگرفت. پیش خانوادش میگفت هفته پیش کادو واسش گرفتم . میرفت ی کیک و ی شاخه گ ...

اسی تو تاپیک های قبلش میگه پول خرید گوشت و ندارن دوماه بوده گوشت نخوردن تو این وضعیت رفته کیف و لباس خریده الان یک کیک کوچیک ۴۵۰ تا ۵۰۰ نادیدش نگرفته که بگیم احساس نادیده گرفتن بهش دست داده

اما همون جور که گفتم کتک زدنش هیچ توجیهی نداره