2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

127729 بازدید | 805 پست

شب قبلش خانواده شوهرم خونمون مهمون بودن و غروبش من به شوهرم گفتم برو کیک بخر بخاطر مامانت اینجاست یا حداقل شیرینی بگیر

گفت نه نمیخورن ، داداشم داره میاد اونا میگیرن حتما

خلاصه نگرفت

برادر شوهرمم اومدن دیدم اونام دست خالی گفتن ما چیزی نگرفتیم گفتیم شما میگیرید حتما

بازم من برام مهم نبود گفتم کیک برای چیمه من .

خیلی حالم خوب بود اون شب دلم خوش بود ، هدیه روز زنم شوهرم هفته قبلش کفش و لباس خریده بود برام .

همه چیز خوب بود تا اینکه دور هم بودیم جاریم گفت الان بابام برا مامانم کیک گرفته جشن گرفته سوپرایزش کرده .مادر شوهرمم گفت ما گفتیم امسال فلانی سال اولشه زن گرفته عروسی کرده .برا زنش جشن میگیره .چرا هیچ کاری نکردی .

شوهرمم فقط میخندید. مادر شوهرم به نفع من حرف زد اما نمیدونست چه آتیشی تو دلم روشن شد .

به خودم گفتم دختر تو چقدر ساده ای الکی دلت خوشه.ببین حتی بقیه ام میدونن باید برات جشن میگرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ادامه داره

قسمت بعد کیه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالا بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

مجردم

ولی دقیقا همین حس رو کردم ..

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همین مادرشوهر اگه میدید برات حسن گرفته جلز و ولز میکرد اون دلسوز تو نبوده و نیست سریع افتادی تو بازی اون