2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 314379 بازدید | 1065 پست
دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

استارتر ناراحت نشو ولی عزیزم دوست داشتن همچین مردی رو میخوای چیکار

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر راحت برچسب میزنید به بقیه نمک نشناس ...کل این قضیه شاید ۱۰ دقیقه نشد یعنی ما ۱۰ دقیقه بیشتر تو ...

نه عزیزم حق کاملا با تو بوده اصلا کاری به روز زن و... نداریم گاهی آدم دلش هوس میکنه من خودم از اون دسته آدمهایی هستم که تا قند خونم میفته دلم کیک خامه ای میخواد و حتما باید بخورم وگرنه عصبی میشم الهی بگردم غصه نخور شاید بدترین روز زن بود برات ولی درس بشه برات این مرد از نظر روانی مشکل داره و نرمال نیست هنوز تازه عروسی اینجوری کتک میزنه و روش باز شده وای بحال ۴ سال دیگه راحت نگذر آشتی نکن نباید تا خودش رو میزد جلوش رو میگرفتی میذاشتی بزنه تا جونش دربیاد به درک که خانواده ش هم میفهمیدن موقع کتک خوردن تو کجا بودن پس؟خیلی قاطع باش اگر میخوای بمونی تو این زندگی بترسونش که دیگه تکرارکنی میرم نمیمونم

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

همه آدما یه وقتایی ممکنه دیوونه بشن شوهر توام یکیش

اما الان متوجه شدی این آدم نیست که بشه ازش درخواست کرد دیگه بابت این چیزا درخواستی نکن

مادرشوهرتم بیچاره منظوری نداشته بدترین ماجراها از چیزای مسخره ای شروع میشن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

امیدوارم از این آشغال طلاق بگیری

من دیدمتون تاپیکاتم خوندم

تو انقد از سرش زیادی و براش فوق العاده ای، که هار شده خواسته قدرت نمایی کنه

اون تخم مرغ دزده که شترمرغ دزد میشه

الان میزنتت و از ترس بردن طلاهات و دادن مهریه التماس میکنه بمونی

فردا بیخ گردنتو گوش تا گوش میبره

خودتو از این حیوون نجات بده

نه اخلاق داره نه برات خرج میکنه نه واست ارزش قائله نه خوش اخلاقه، رابطتم با فامیلت و فامیل خودش قطع کرده

شوهر میخوای یا زندان بان؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

تو همون موقع هم جشن زورکی میخاستی کیک زورکی امان ازچشم وهم چشمی نابود میشی ازهمین اول زندگی چشم وهم چشمی نکن ضربه شو خودت وزندگیت میخوری

بعدم آخه توسری خور!

آخه تو سری خور!!!!!!

چرا دستاشو گرفتی خودشو نزنه هان؟؟؟

چرا تو سری خوری؟

چرا یاد نمیگیری ؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه چیزی هست به اسم حرمت تا وقتی بین زن و شوهر باشه زندگی یعنی زندگی احترام سرجاشه دلخوری پیش میاد ام ...

حرفات رو خیلی دوست داشتم منم شوهرم باور کن حتی نمیدونه روز زن کی هست اصلا همیشه میگه من خودمم مال توام این بهترین کادو که میتونم بهت بدم البته اینم بگم شرایط مالی شو هم نداریم ولی خدا شاهده اصلا ب روش نیاوردم برای تولدم هم گفتم اصلا کیک نمی خوام خودش یه کیک کوچولو گرفته بود

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

من چند صفحه اولو خوندم خیلی از کاربرا شوهر اسی رو مقصر دونستن ولی از نظر من خود اسی رو مخ بوده مثل بچه ها کیک کیک کرده اخم کرده خودشو با گوشی مشغول کرده روز قبلشم توو جمع خانواده شوهر تحت تاثیر یه حرف قرار گرفته و رفته توو قیافه. توو یکی از پستاتم گفتی پولتو از شوهرت جدا کردی عزیزم شما ۱۰ تومن پول داشتی اونوقت دوماه بخاطر قسط های سنگینتون شوهرت نتونسته گوشت بخره شما دستتو نبردی جیبت نیم کیلو گوشت بخری! اونوقت انتظار داری شوهرت کن فیکون کنه و شما هرچی خاستی تامین کنه! عزیز همه چی توو زندگیه مشترک باید متقابل باشه نه یکطرفه! اسی ببخشید شما لوس تشریف دارین و انتظار زیادی از شوهرت داری شوهرت با رفتارای بچگونه ات مثل بادکنک باد کرده باد کرده یهو ترکیده. ذات مردا همینه نباید بزاری به آستانه خشونت گری برسن.