2777
2789

من خیلی میترسم

چون هربار انجام دادم حرفای بد بهم زدن

واقعا سرکتاب راسته اصن از کجا میفهمن مثلا به من گفت این پسره به دردت نمیخوره اخه از کجااااا

از کجا میفهمه و میگه که من طلسم دارم خدا لعنتشون کنه😭😭

سرکتاب نمیتونه بهت بگه کی بدردت میخوره کی نمیخوره

اگر کسی به این اسم گفته

سر کاری بوده

چون سرکتاب عین مثلا فا......ل حافظ فقط ۱ کتابه

ک شماره ابجد تو و اسم مادر رو در میارن صفحه رو باز میکنن

و همیشه همون یکیه

فالگیر دعانویس فقط به درد و مشکلات اضافه میشه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکتاب نمیتونه بهت بگه کی بدردت میخوره کی نمیخورهاگر کسی به این اسم گفتهسر کاری بودهچون سرکتاب عین م ...

اخه میگن به اسمت قران باز میکنن من پرسیدم گفتن میشه فهمید والا خیلیارو دیدم

سرکتاب ابجد اسم خودتونوو مادرتون هس که اگه گوگلم بزنید براتون میاره اینام که سرکتاب میگیرن همونا رو میگن مثلا ابجد من و مادرشوهرم یک عدده و هردوتامون یه سرنوشتو نوشته برامون یه سری چیزهاش درسته مثلا برامن نوشته تووو سن کم پدر و مادرت از دست میدی که شده ...کلا قبول دارم و اعتقاد دارم اسم رووو سرنوشت خیلی تاثیر میذاره خدا هم گفته اسم نیکو بزا فرزندتون انتخاب کنین پس مطمئنا تاثیر داره حتی روز و ماه و ستاره ها در تشکیل نطفه هم اثر میذارن

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

من اعتقاد دارم یه فالگیر هم بود ما زنگ میزدیم ازدواج قبلم گفت ستاره اش سیاهه معتاده گفتم بله گفت جدا شو طلاق بگیر گفتم خانوم مطمئنی گفت من میترسم من نمیخام که زندگیت بهم بزنم ستاره اش سیاهه روزگار خوبی نخواهی داشت باهاش

خداروشکر میکنم که جدا شدم واقعا یه مرد بیمار افسرده و معتاد بود

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

چه جالب ولی بعضیا که راست نمیگن

اره بازم هرچی بگن از اینده و ایینا با دعا میشه تقدیر عوض کرد باز هم خدا آخر واوله