2777
2789
زن سن بالا اگه با مرد جوون ازدواج کنه حماقت کرده چون مرد همین جوریشم دیرتر از زن به بلوغ عقلی میرسه ...

مردی که میره دنبال زن خیلی کوچکتر از خودش هم میخواد اون زن تو مشتش باشه و هرچی گفت بگه چشم، بعد این مسائل بیشتر به شخصیت آدم بستگی داره نه به سن، پسر 30 ساله ممکنه از مرد 40 ساله پخته تر باشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

وقتی ۲۲ رو بچه میدونی چطور ۳۵ ساله رو بچه ی اون بچه میدونی ؟!!! بیخیال . تو انگار ازنا ک خودت میگی ب ...

متوجه شدی چی نوشتی اصلا؟

سن قانونی یه مسئله ست، اختلاف سنی هم یه مسئله دیگه.

تو همین خارجی هم که میگی فاصله سنی زیاد میره تو رده بندی تابو

حالا چه مرد بزرگتر باشه چه زن

الان حرفت اینه بچهبازی خانوما اشکال نداره و فقط مردها کارشون غلطه؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید این فرهنگ اطراف شماس ک پسر ده سال بزرگتر رو سوژه خنده کنن !! واقعیت جامعه این نیس !

اینا بعضیا از شهرا و روستاهای کوچیک پیام میذارن، البته الان تو روستاها هم دیگه داره این تفکرات تغییر میکنه و به روز میشن

ماجرای بازداشت بازیگزا۶۴؟ پس ننجونیه واسه خودش، قطعا جوابم منفیه😂😂

تو بشین درستو بخون بچه اینجا چیکار میکنی؟! خجالت بکش، الان ستاره پسیانی منتظره تویه کوچولو بهش پاسخ مثبت بدی 🙄

روانشناسا جامعه شناسا کسایی ک تو زمینه ی انسان شناسی و آسیب هاش دستی بر آتش دارن همه باهم اتفاق نظر ...

ببین من کاری به رابطه اون خانم و پسر ندارم و به من و شماهم ربطی نداره (فضول زندگی بقیه نباشیم )

ولی 90% رابطه ها وازدواج ها تو ایران براساس عقده ها و کمبود ها هستش، ازدواج سالم خیلی کمه که اونم معمولا بخاطر دخالت خانواده ها خراب میشه

نوالا من هم برای مرد سن بالا هم زن سن بالا اه وو اوه راه میندازم

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

فقط هم من نیستما زن عموم فوت شده بود عموم میخواست با یه زن جوون ازدواج کنه هم سن بچش بود یعنی بابام کلی داد و بیداد راه انداخت و نذاشت این کار رو کنه

فک کن نظر شخصیشه و بخودش مربوطه ! و اون زن کاملا از شرایط آگاه و راضی ! اونوقت امثال تو هزارتا ریچار ...

من ریچار بار نکردم

گفتم کار اشتباهیه همچین ازدواجی

واقعیت رو هم گفتم

بله بعضیا میخوان خودشونو بدبخت کنن

ولی من اینو نوشتم تا با این جور تاپیک ها امثال شما ازدواج غلط رو عادی سازی نکنید که یه دختری این تاپیکو بخونه فکر کنه خوبه بره با پسر ده سال کوچکتر از خودش ازدواج کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا متوجه نمیشی که زن و مرد برام فرقی نداره؟دارم میگم امثال تو مشکل دارن، حالا چه زن چه مردقرار نیست ...

تو کی هستی که به دیگران برچسب میزنی که مشکل دارن و... بنظرم کسیکه مشکل داره خودت هستی احتمالا از سمت همسن و سالات مورد توجه قرار نگرفتی که اینقدر اصرار داری ماها مشکل داریم، حسادت نکن عزیزم بخاطر ازدواج میان سمتم نه چیز دیگه 😉 اگه ما کوچکتر از خودمون برداریم واسه امثال تو کم نمیاد نترس 😂

دیگه یه کلیشههایی که تو جامعه هست که وقتی کسی خلافشون عمل کنه از نظر بقیه غیرعادی میاد

مصداق دیگهش هم این که خانم و آقا همقد باشن یا خانم بلندتر باشه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

تره دیگه زن بزدگتر باشه عیبه و خانواده فضولی و دخالت .. اصلا ایراد خود زنا هستن . بالاتر رو ببین چجو ...

نه خانوادش بخاطر بزرگتر بودن ناراحت نبودن چون من خیلی سرتر بودم ازش، مادرشوهرم آخریا کفشامو واکس میزد اونقدر دوسم داشت، ولی دیگه با خودش نتونستم ادامه بدم چون ازش سرد شدم، همین کامنت قبلی منو بخون ببین دختره 23 سالشه چجوری داره توهین میکنه خب بخاطر حسادت به همجنسه دیگه، حالا جدای از این بحثا جالبه که الان اکثر مردا با خانم بزرگتر از خودشون به همسرشون خیانت میکنن فکرکنم بخاطر همین اخلاقای بچگانه باشه

من بشخصه مرد خیلی بزرگتر اصلا طبیعی نیست و چندش هم میشه.

ولی بارها توی سایت دیدم که کاربر ها میگن مهم پوله همین که رنگ مو و سفر و لباس خوب باشه میشه با شوهر بزرگتر از سن کنار اومد،

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی