2777
2789

بنظر من اون پسر جوونی که دنبال زن سن بالاست و اون پیرمردی که دختر سن پایین میگیره منفور تر از جنس زن داستانن

چون این مرده که در نهایت پا جلو گذاشته هرچقدرم خانوم نخ داده باشه ولی شروعش با جنس مرد بوده

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

مردی که میره دنبال زن خیلی کوچکتر از خودش هم میخواد اون زن تو مشتش باشه و هرچی گفت بگه چشم، بعد این ...

من که گفتم اون مردی که سنش بالاست و زن خیلی کوچکتر از خودش میگیره رو هم قبول ندارم

ولی سن خیلی تاثیر داره خصوصا تو ازدواج

مردها دیرتر از زن ها به بلوغ عقلی میرسند برای همین میگن مرد چندسال از زنش بزرگتر باشه تا اندازه زنش بفهمه

حتی بلوغ عقلی زودتر زن ها رو هم بذاریم کنار زنی که با مردی ازدواج میکنه که این مرد 10 سال از خودش کوچکتره یعنی با مردی ازدواج کرده که 10 سال از خودش کمتر میفهمه

این که زن با مرد خیلی کوچکتر از خودش ازدواج کنه یا کلا با مرد کوچکتر از خودش ازدواج کنه خیلی غلطه

همون جور که مرد با زن خیلی کوچکتر از خودش ازدواج کنه غلطه

حتی این که زن با مرد کوچکتر از خودش ازدواج کنه غلط تر هم هست به خاطر همین مسئله بلوغ عقلی که گفتم پسرا دیرتر از دخترا به بلوغ عقلی میرسند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کی هستی که به دیگران برچسب میزنی که مشکل دارن و... بنظرم کسیکه مشکل داره خودت هستی احتمالا از سمت ...

فعلا که تو تنها داراییت چشمک و لبخند از طرف پسربچه هاست و داری خودتو میکشی براشون

سعی نکن با این حرف ها من رو حسود جلوه بدی

کامنتات یکی از یکی مریض تر و خجالت آورتره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من که گفتم اون مردی که سنش بالاست و زن خیلی کوچکتر از خودش میگیره رو هم قبول ندارمولی سن خیلی تاثیر ...

من اصولا میگم آدم با هرکسی میخواد میتونه ازدواج کنه و به خودش مربوطه، الان اکثر طلاقها و خیانت ها تو ازدواج هایی هست که زن از مرد کوچکتره و تو سن 20 تا 30 سالگی هم اتفاق میفته، پس این مسائل بیشتر به شخصیت آدما ربط داره تا سن و... من خودم اگه بخوام دوباره ازدواج کنم شخصیت و پختگیش و اینکه چقدر کنارش حس خوبی دارم برام مهمتره تا سن و...

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نه خانوادش بخاطر بزرگتر بودن ناراحت نبودن چون من خیلی سرتر بودم ازش، مادرشوهرم آخریا کفشامو واکس میز ...

به خودم بگو اینا رو بزدل، چرا عین ترسوها با یکی دیگه درموردم حرف میزنی؟

حتی به پسر متاهل هم چشم داری که باهات به زنش خیانت کنه

واقعا آخرشی

قشنگ نشون دادی از کدوم دسته ای

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چرا مردها بدشون میاد ولی چیزی نمیگن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
فعلا که تو تنها داراییت چشمک و لبخند از طرف پسربچه هاست و داری خودتو میکشی براشونسعی نکن با این حرف ...

چقدر بدبختی تو آخه... مگه تو منو میشناسی میدونی کی هستم؟! اینکه پسرای کوچکتر میان سمتم یعنی منم دوسشون دارم؟! بنظر حتما خودتو به روانشناس نشون بده. دیگه هم ریپلای نکن چون نمیخونم. بخاطر این توهین و قضاوتی هم که کردی تاوان میدی شک نکن...

من اصولا میگم آدم با هرکسی میخواد میتونه ازدواج کنه و به خودش مربوطه، الان اکثر طلاقها و خیانت ها تو ...

نمیشه گفت به خاطر این که زن از مرد کوچکتر بوده شاهد خیانت و طلاق شدن

خیانت و طلاق دلایل دیگه ای داشته

کلی هم زن و شوهر هستن که زن از مرد کوچکتره و خوب و خوشبخت دارن زندگی میکنن

کلی هم زن هستن که از شوهراشون بزرگترن و دارن کلی عذاب میکشن یا طلاق گرفتن

در ضمن در بیشتر ازدواج ها هم زن از مرد کوچکتره پس طبیعیه از نظر آماری

سن روی خیلی چیزها تاثیر میذاره از جمله روی همون پختگی و عقل

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چقدر بدبختی تو آخه... مگه تو منو میشناسی میدونی کی هستم؟! اینکه پسرای کوچکتر میان سمتم یعنی منم دوسش ...

اول منو تشنه توجه پسرها نشون دادی که خودتو نرمال جلوه بدی، پشت کوهی هم پروندی یه جا

حالا نوبت مظلوم نماییه

تاوانم رو با هم صحبتی با تو دادم از قبل، نگران خودت باش

نمیشه گفت به خاطر این که زن از مرد کوچکتر بوده شاهد خیانت و طلاق شدن خیانت و طلاق دلایل دیگه ای داشت ...

بالا بودن سن لزوما دلیل بر پختگی و... نیست.

خودت جواب خودتو دادی ، خیلی از ازدواجا هم زن بزرگتره و خوشبختن. پسرعمه خودم با زن کوچکتر از خودش ازدواج کرد با 2تا بچه جدا شدن، الان با یه خانم 3 سال بزرگتر ازدواج کرده و خداروشکر خوشبختن، حرف ما اینه بهتره تو انتخاب و ازدواج کسی دخالت نکنیم و فضول سن و... طرف نباشیم.

به خودم بگو اینا رو بزدل، چرا عین ترسوها با یکی دیگه درموردم حرف میزنی؟حتی به پسر متاهل هم چشم داری ...

الان تو مدافع مردای خیانتکار هم شدی ؟! والا من به کسی چشم ندارم بقیه به من چشم دارن 😌

به خودم بگو اینا رو بزدل، چرا عین ترسوها با یکی دیگه درموردم حرف میزنی؟حتی به پسر متاهل هم چشم داری ...

باز هم زن ستیزی !!! خب گیریم به مرد متاهل چشم داشته باشه . اون متاهل هرزه باید متعهد باشه و خیانت نکنه . اگه یه روزی به ابن دلیل ک مرد اومده سراغ توی متاهل و تو خیانت کنی .. شوهر داشته باشی منطقش مث تو نیس ! مردا غیرت دارن . ببین چجوری تا میکنه باهات ! ولی زنا چون میخوان بچسبن به مرده .. فقط مقصر رو زن میدونن

الان تو مدافع مردای خیانتکار هم شدی ؟! والا من به کسی چشم ندارم بقیه به من چشم دارن 😌

نه بابا مزاحم نمیشیم

خودت تنها مدافعشون باش که فقط به تو چشم داشته باشن سمت بقیه نیان

باز هم زن ستیزی !!! خب گیریم به مرد متاهل چشم داشته باشه . اون متاهل هرزه باید متعهد باشه و خیانت نک ...

مرد متاهل موافق خیانت و هرزه اینجا نیست وگرنه میدیدی چطوری پاره اش میکردم

از تو بهتر بلدم مدافع حقوق زنان باشم، انقدر ادا درنیار و داستان درست نکن درموردم

صدبار گفتم زن و مرد برام فرقی نداره

اینجام شما از همه زن ستیزتری چون موافق اینی که مرد به زنش خیانت کنه

برای زن هرزه هم سوت و کف میزنی چون به مرد متاهل چشم داره

ریپ نزنید بابا

معلوم نیست از کجا اومدید