2777
2789
عنوان

کاش پارتنر من ازون پسرایی بود که

357 بازدید | 39 پست

بدون اینکه بهش بگی خودش ته ریش داشته باشه🫠

امشب اومده میگه دوستام گفتن این ریش سبیل چیه گذاشتی برو بزن

نمیدونم میخواست یه جورایی به من بفهمونه دارم اذیت میشم یا واقعیتو گفت

منم گفتم بهشون میگفتی به تو چه گفت همینکارو کردم

منم برگشتم بهش گفتم برام اهمیتی نداره ریش داری یا بدون ریش هر جور خودت حال میکنی با قیافت ، فقط تصمیم میگیری برا دل خودت بگیر نه دل دوستات

بعد برگشت گفت به تصمیمت احترام میزارم منم گفتم برای من مهم نیست که تو ریش میزاری یا نمیزاری

در صورتی که برام مهمه و دو بار بهش گفتم ولی برداشت زد

بنظرتون آدمیه که برای حرفم ارزش قائل نیست؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم دربارهی ظاهرش نباید تصمیم بگیری، تو روز اول اینجوری پسندیدی، پارتنر منم ته ریش نداره ریشش یکم خالیه من یه بار گفتم ته ریش بذار گفت دوستام میگن بهت نمیاد، منم دیگه نگفتم

کاش واقعا یاد بگیریم تو شخصی ترین موضوع زندگی دیگران دخالت نکنیم .

واقعا بذار اونجوری که خودش با چهره ش حال میکنه باشه .

شما بگو فلان مدل رو دوست دارم ولی مجبورش نکن که حتما اون مدلی باشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
منم عاشق ته ریشم پارتنرم همش شیش تیغ میکرد صورتشو😕

الان اینم دقیقا همینه

یا ریش هاشو میزنه و فقط سبیل میمونه بعد سبیه خلافکارا میشه خوشم نمیاد داره میره رو مخم

تو ازدواج کردی باهاش؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

این مسائل خیلی شخصی هست واقعا، ربطی به ارزش قائل شدن برای حرف نداره

درمورد مسائل منطقی اگر خواسته ای داشته باشیم و اجرا نشه، در اون زمان میشه گفت که ارزشی قائل نشده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

تا حالا بدون ته ریش ندیدمش ولی الان که دارم تصور میکنم اینجوری خوشتیپ تره 🫠😅

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

کاش واقعا یاد بگیریم تو شخصی ترین موضوع زندگی دیگران دخالت نکنیم .واقعا بذار اونجوری که خودش با چهره ...

کاش یاد بگیریم عزیزم ولی دو طرفه نه فقط من رعایت کنم اون درک نداشته باشه

باشه اونجوری که خودش دوست داره باشه ولی نه اینکه به عبد دوستاش باشه

ازینکه دوستاشو ارج میده منو نه زورم میاد