2777
2789
با توجه به عرف فعلی جامعه در بازه ی سنی نه بالا و نه پایین ازدواج کردم. البته که بعضیا در همین سایت ...

ن میگه ک با همسرت چن سال اختلاف سنی داری

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن سن بالا اگه با مرد جوون ازدواج کنه حماقت کرده چون مرد همین جوریشم دیرتر از زن به بلوغ عقلی میرسه ...

فک کن نظر شخصیشه و بخودش مربوطه ! و اون زن کاملا از شرایط آگاه و راضی ! اونوقت امثال تو هزارتا ریچار بارش میکنن ! فک کن خودش راضی هس . چیکار دارید اونوقت ؟!

ن میگه ک با همسرت چن سال اختلاف سنی داری

۱۱ سال

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خب شاید این فرهنگ اطراف شماس ک پسر ده سال بزرگتر رو سوژه خنده کنن !! واقعیت جامعه این نیس !

واقعیت جامعه یا واقعیت ذهن شما ؟ دیگه واسه شما که پیرمرد عادیه با دختر جوون ازدواج کنه ده سال اختلاف سنی هم چیزی نیس فقط موندم این جامعه ای که میگی کجاست ؟ مطمئنی تو این دوره زندگی میکنی ؟

تو جامعه ما همه چی برای زن عیب و عاره اما برای مرد نه

و نکته جالبش اینحاست که خود زنها علیه هم هستن

اگر زن از مرد بزرگتر باشه شاید تو اقوامشون دو تا مرد مسخره بازی در بیارن اما قطعا تعداد زنهایی که همش در مورد بزرگتر بودن زن حرف میزنند بیشتره

تمام عیب روی زنها رو خود زنها رو هم میزارن

چطور ی پسر23ساله ک تو اوج جوونیه میتونه ی زن60ساله رو تحمل کنه🥴🥴🥴🥴🤣🤕

عزیزم پسر جوون نیاز جنسیش رو رفع میکنه با اون زن یا نه؟

ارامش بیشتری داره یا نه بلحاظ اینکه برا دختر جوون باید خونه و تجهیزات اماده کنه

عزیزم پسر جوون نیاز جنسیش رو رفع میکنه با اون زن یا نه؟ارامش بیشتری داره یا نه بلحاظ اینکه برا دختر ...

پیرزن60ساله چی داره دیگه چروک شده همه جاش

این پسر از کمبود مهر ومحبت مادری مایل ب این ازدواج شده

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔