2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂من بااین حرفت ی چیزدیگ اومد توذهنم ببخشید 😂😂😂

تاریخ قزوین اصالت داره

یکی دوبار رفتم

واقعا مردمان خوبی هم داره

اینو خود قزوینی هام نمی دونن چون قزوین بین شهرا خوش آب هوا بوده و تو نقطه یا امن جغرافیا بوده میکنند پایتخت

بعد حالا اسم اون قوم دقیق یادم نمیاد

میان قزوین میبینن عجب جایه و... شروع به بدگویی وتحقیر مردمانش واقلیم جغرافیایش میکنن

توصیفاتشون از قزوین این میشه مردمان قزوین بدنشون رو با سنگ پا میشورن

وادمایی هستن که علاقه به .... دارن

درصورتی که تو الموت حسن صباح دژیساخته بود به هیچ وجه نفوذپذیر نبوده اون زمون برای خودش و حتی حالا ابر سازه یه بوده حتی حالا یه گیمر خارجی از رو همین قلعه به بازی ساخته و از قضا پر طرفدار هم شده

عوام هم باور کردن و قزوین یکی از بهترین شهر ایران و بدنام کردن

شما ببین آمار و اخبار پیگیری کن کودک آزاری و ... توشهرای دیگه خیلی خیلی بیشتر

پس از همین جا به تمام قزوینیان عرض ادب و سلام عرض میکنم ❤️🙏🏻

نه جدا از تعارف اومدیم مردمش خیلی خوب بودن خوش گذشت بهمونبرای سال بعد هم دوباره دوست داریم بیایم

مگه میشه شهری که سردار حاجی زاده و شهید بابایی و رجایی و ابوترابی تواین شهر بوده باشنومردمانش از برکت و مهر بی نصیب باشد

مگه میشه شهری که سردار حاجی زاده و شهید بابایی و رجایی و ابوترابی تواین شهر بوده باشنومردمانش از برک ...

ببین اولش شوهرم اصرار کرد که بریم راضی نبودم دروغچرا

ولی رفتم دیدم و با مردمش برخورد داشتم دوس دارم کلا واسه زندگی هم برم دراین حد