2777
2789
جنسیتی نگا نکنید چیه ! کافیه یه زن از شوهرش چند سال بزرگتر باشه . ببینی چقد تیکه بارونش میکنن . ولی ...

خب این برمیگرده به پایین بودن شعور و فرهنگ جامعه، شما از جامعه ی داغونی مثل جامعه ایران نباید انتظار رفتار درست داشته باشی، همینجا کامنتار و بخونی متوجه میشی چقدر فرهنگ پایینه، من شوهرسابقم که ازدواج کرده ازم کوچکتره و هنوز بهم پیام میده و میگه دوستم داره ، تمام پسرایی که اومدن و میان سمتم ازم کوچکترن ، و حتی بااینکه دخترکوچکتر از خودشون دورشون زیاده ولی منو ترجیح میدن، حالا جامعه هرچی میخواد بگه برای منکه اصلا مهم نیست بنظرم بیشتر حسادته

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

خب این برمیگرده به پایین بودن شعور و فرهنگ جامعه، شما از جامعه ی داغونی مثل جامعه ایران نباید انتظار ...

منم بحثم همین پایین بودن فرهنگ و شعور بود ! بله ذات زن حسوده . و زن ستیز . و دخالت به کار همه . چقد خوبه ک مردا اینجوری نیستن .

میشه بپرسم دلیل طلاقت چی بود ؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خانم چهل ساله بخواد بره با پسر بیست ساله تو چرا ناراحتی؟!

تو خوشت میاد نکنه؟!

هرچقدر دختربچه بازی کثیفه پسربچه بازی هم مورد داره! فهمش آسونه

فاصله سنی تا یه حد قابل قبوله، نه اینکه طرف همسن خاله و عموی یکی باشه با اختلاف سنی ده سال به بالا

وگرنه دخترهای ساده هم سمت مردای سن بالا میرن، تشویق کنیم که بیشتر گند بزنن به زندگیشون؟

حالا تو هی بگو حسودی🤣 خوشت میاد کاریت نمیشه کرد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تو خوشت میاد نکنه؟!هرچقدر دختربچه بازی کثیفه پسربچه بازی هم مورد داره! فهمش آسونهفاصله سنی تا یه حد ...

جالبه تو کشورای جهان اولی رسیدن به سن ۱۸ سالگی رسیدن به سن قانونی هست و میتونه هر تصمیمی خودش خواست بگیره . اونوقت تو ایران دخترا رو تا ۲۵ سالگی میگن بچه !!! خب اگه بچه هست تا ۵۰ هم بچه هست در واقع عقلش بچه هست و کاریش نمیشه کرد

جالبه تو کشورای جهان اولی رسیدن به سن ۱۸ سالگی رسیدن به سن قانونی هست و میتونه هر تصمیمی خودش خواست ...

جوون بیست ساله ای که با چهل ساله میگرده و فاز عشقی برمیداره بچه ست دیگه🫠😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

جوون بیست ساله ای که با چهل ساله میگرده و فاز عشقی برمیداره بچه ست دیگه🫠😂

بچه نیس شاید بشه گفت گرایشش اینه یا دوس داره یا هرچی .. اگه از لحاظ عقلی میگی بچه .. ک خب ینی خل و چله و اون همون ۴۰ ساله هم حیفه براش .

اگه بر پایه دوست داشتن باشه اختلاف سنی معنا ندارد دیگه تفاهم داشتناگه به هوای پول طرف باشه حماقت دخت ...

جالبه اکثر آقایون نظرشون همینه ولی زنا اونقدر حسودن که چشم دیدن همجنس خودشونو ندارن

منم بحثم همین پایین بودن فرهنگ و شعور بود ! بله ذات زن حسوده . و زن ستیز . و دخالت به کار همه . چقد ...

دقیقا، دخالت خانوادش و اخلاقای بد خودش. من خودم خواستم جدا بشم ولی بعد 7 سال هنوز ول کن نیست

بچه نیس شاید بشه گفت گرایشش اینه یا دوس داره یا هرچی .. اگه از لحاظ عقلی میگی بچه .. ک خب ینی خل و چ ...

بحث گرایش شده بهونه برای انواع رابطه تابو و مشکل دار

وگرنه همون پدوفیل هم میلش رو گرایش میدونه، کسی که با حیوون رابطه داره هم پذیرفته شده ست، کسی که دوست داره سگ یه آدم دیگه هم باشه و کلا عین سگ زندگی کنه هم همینطور

بحث سو استفاده از آدمای ساده و بیماره که باید بهشون کمک بشه نه اینکه تو رابطه با یه مریض دیگه گیر بیفتن

کسی که با دیدن یکی همسن بچه خودش بهش کشش جنسی داره چیه؟

اره معلومه که همه چی هست خود من یه پسر17ساله ول کن من نبود جوری ریدم بهش خودش وجمع کرد درعوض یه دوست ...

پسر ۱۷ ساله ک خب مشخصه دلیل کارش چیه ! ولی ۲۰ ساله سن قانونی رو رد کرده . ولی خب اینا برا دوستی ان

تو خوشت میاد نکنه؟!هرچقدر دختربچه بازی کثیفه پسربچه بازی هم مورد داره! فهمش آسونهفاصله سنی تا یه حد ...

بحث خوش اومدن نیست، اگه خوشم بیاد اینکارو میکنم و منتظر نظر کسی نمیمونم، من 35سالمه و پسرای دهه هشتادی میان سمتم، خودم خوشم نمیاد ولی اگه بخوام همچین کاری کنم به کسی ربطی نداره، چون مثلا مردی بخواد با دختر بیست سال کوچکتر از خودش باشه نمیگن زشته ولی درمورد زنا میگن زشته 😏 اونم فقط همجنسای خودمون میگن امثال تو

بعدشم کثیف بودن و نبودن یه رابطه به سن ربطی نداره، دختری ممکنه 10 سال کوچکتر از پسر باشه ولی رابطه کثیف باشه

بحث گرایش شده بهونه برای انواع رابطه تابو و مشکل داروگرنه همون پدوفیل هم میلش رو گرایش میدونه، کسی ک ...

وقتی ۲۲ رو بچه میدونی چطور ۳۵ ساله رو بچه ی اون بچه میدونی ؟!!! بیخیال . تو انگار ازنا ک خودت میگی بچه هس از همونایی .. وگرن بحث سر چیز دیگه ای بود ! اوکی کارشناس توودرست میگی🖐

بحث خوش اومدن نیست، اگه خوشم بیاد اینکارو میکنم و منتظر نظر کسی نمیمونم، من 35سالمه و پسرای دهه هشتا ...

چرا متوجه نمیشی که زن و مرد برام فرقی نداره؟

دارم میگم امثال تو مشکل دارن، حالا چه زن چه مرد

قرار نیست چون زنی بخاطر بچه بازی تشویقت کنم

اون پسرها هم مشخصه چی تو ذهنشونه انقدر به خودت نبال خوشگله

دقیقا، دخالت خانوادش و اخلاقای بد خودش. من خودم خواستم جدا بشم ولی بعد 7 سال هنوز ول کن نیست

تره دیگه زن بزدگتر باشه عیبه و خانواده فضولی و دخالت .. اصلا ایراد خود زنا هستن . بالاتر رو ببین چجوری پریدن به دعوا که فلانه و فلانه !