تیلداخانوم مدیر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 عنوان خانوما سینه هام از شیر داره میترکه کمک بدین راهکاری چیزی | مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 68 پست من سه روزه زایمان کردم تا الان هیچی شیر نداشتم هرچی بچه تلاش کرد و شیر دوش گذاشتم نداشت و شیر خشک دادم امروز از صب سینه هام متورم و دردناک شده و سفت با شیر دوش دوشیدم دیگ چیزی نمیاد خیلیم کم بود ولی همچنان سفت و درد ناکه بچه هم اصلا نمیگیره عصری لرز کرده بودم چکار کنم تموم شه خشک بشه 1404/09/22 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 از داروخانه قرص برای قطع شیر بگیرید سریع قطع میشه..ولی بچه رو از شیر خودتون محروم نکنید. امروز داستانی داشتیم ضعف کرد از گریه ولی نگرفت اخر دیگ الان شیر خشک دادم اخر خوابید
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 چارش فقط شیردوش برقیه دستیم همون کارو میکنه دوشیدم امروز ولی خوب نشد
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 زیر اب گرم قشنگ سینههاتو ماساژ بده این کارو ۳ بار درروز تکرار کن الانمپاشو همینکارو بکن ولی هیلی سختمه مخصوصا اینک خونه مامانمم خیلیم درد بخیه ها هست هنوز
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 بدوش بریز شیشه بچه بخوره همین کارو کردم امروز خیلی کم شد دادم خورد همشو اورد بالامنم خوب نشدم
دلدار1372 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1679 همین کارو کردم امروز خیلی کم شد دادم خورد همشو اورد بالامنم خوب نشدم خب یه دکتربرو پس
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 بدوشش بعد بده بچه بخوره کردم اینکارو خیلی کم شد همشم اورد بالا منم خوب نشدم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 88632 دستیم همون کارو میکنه دوشیدم امروز ولی خوب نشد ن دستی اون کارو نمیکنهدستی کجا برقی کجابرقی آنچنان مکشی داره ک تمام رگ و ریشه هاشو باز میکنه سینه رو کامل تخلیه میکنه میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8519 نمیگیره دیگ اصلا امروز شیر میومد ولی دیگ 3 روزه داره با شیشه شیر خشک میخوره نگرفت ای حرفا چیه عزیزممن بچم تو چهارماه هس از اول هم شیشه گرفت هم سینمو 14 روز اول کلا شیشه بعدش هم سینم اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6785 حوله گرم کن بزار روشبا شیر دوش برقی یا گلاب پاش بدوش شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 وا یعنی چی خشک بشه ،به نوزادتون هم نباید تو شیشه شیر میدادین باید با سورنگ یا قاشق شیر خشک میدادین ت ... امروز از صب برا اینک سینمو بدم وقت گذاشتن ضعف کرد از گریه و نمیگرفت دوشیدم با شیشه دادم اورد بالا همشو انقدر حالاثم بد بود ک نمیتونستم با سرنگ وقت بزارم شوهرم میداد با شیشه حوصله نداشت
تیلداخانوم مدیر استارتر عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 346 دختر من سه ماه کامل سینه نگرفتمیدوشیدم تو شیشه میدادم بهشاز شیر خودت محرومش نکن میدوشمم شیر خاصی نمیاد نمیدونم چرا انقدر درد و تورم هست مگه اینا شیر نی چرا نمیاد با دوشیدن
shahryariran6 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 8519 میدوشمم شیر خاصی نمیاد نمیدونم چرا انقدر درد و تورم هست مگه اینا شیر نی چرا نمیاد با دوشیدن طبیعیه عزیزم اولشعمن از تو بدتر بوذم این شیر اغوزی هس سفتع و سخت میاد اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6785 میدوشمم شیر خاصی نمیاد نمیدونم چرا انقدر درد و تورم هست مگه اینا شیر نی چرا نمیاد با دوشیدن نوک سینه ت بسته ستباید با گلاب پاش یا شیر دوش برقی بهش فشار بیاری تا باز شه شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6785 قدم نورسیده مبارک عزیزمسخته ولی تلاشتو کن شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤