من سه روزه زایمان کردم تا الان هیچی شیر نداشتم هرچی بچه تلاش کرد و شیر دوش گذاشتم نداشت و شیر خشک دادم امروز از صب سینه هام متورم و دردناک شده و سفت با شیر دوش دوشیدم دیگ چیزی نمیاد خیلیم کم بود ولی همچنان سفت و درد ناکه
سلام عزیزم کیسه آب گرم بزار واروم ماساژ بده وبدوش ،،زیر دوش گرم هم به طرف پایین ماساژ بده وبدوش وگرنه بدتر میشه تنها راه اینه عزیزم دنبال خشک شدن نباش به بزابچه بمکه هیچ راهی بهتر از مکیدن نیست دستگاه برقی هم نمیتونه کار مکیدن روبکنه بامکیدن فقط تخلیه میشه
نمیدونم حالم خیلی بده دیگ نمیخوام بچه بهم وصل باشه
الان تازه زایمان کردی خسته ای بهت حق میدم ولی شیرتو خشک نکن بعداً یه عذاب وجدانی میاد سراغت وحشتناک
شیردوشی برقی بگیر بچه رو هم دائماً بگیر زیر سینه تا میتونه مک بزنه جریان شیرت که ان شالله برقرار شد بچه معدش کوچیکه هربار یه چند دقیقهای میخوره سریع سینه رو ول میکنه اونطور نیست دائم بهت آویزون باشه
خستگیت که در بره همین شیردهی میشه یه جور بازی مادر فرزندی
تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
اره رفتم دکتر اتفاقا اول صب همه کارا اشتباه بود برا من ک اینجا گفتن یه شب تا صبح هم داشتم تلاش میکرد ...
خوب خداروشکر عزیزم ک بهتری....منم اینجوری شدم و سهل انگاری کردم و همش خودم تو خونه این روش هارو انجام دادم.....تا جایی که یکی از سینه هام آبسه کرد و اینقد عفونتش زیاد بود ک با تب و لرز شدید رفتم دکتر و فورا اورژانسی فرستادنم اتاق عمل و بل عمل شیر جم شده رو خارج کردن...مراقب خودت باش ان شاءالله خوبه خوب بشی 🌹