2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 202 پست

منم خودم تجربه جدایی روح از بدن رو داشتم، بر اثر ی حادثه، ولی بنظرم اینایی ک میان تو برنامه های زندگی پس از زندگی اینا فقط روحشون از جسم برای ساعتی جدا شده و اون مرگ نیست مرگ یعنی اتصال روح بطور کامل قطع بشه..پس اونا مرگ واقعی رو نچشیدن..

تصور ما از عوالم دیگه هم مثل تصور جنین داخل شکم مادر هستش ک بعید میدونه خارج از کیسه آب، دنیای دیگه ای هم باشه ولی بعد ۹ ماه با دنیای جدید مواجه میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقاد ب بهشت و جهنم داشتم دنیای بعد از مرگولی برنامه زندگی پس از زندگی رو قبول نداشتم و میگفتم م ...

مرسی که انقد رک گفتی این تجربه خیلی خاصه عزیزم برحال اعتقاد شمان محترمه

نه قبول نداری بعضی زندگی ها عین بهشته بعضی ها جهنمشاید اونا نتیجه ی دنیای قبلیشونهمن صددرصد قبول ندا ...

نه عزیزم من گفتم عالم بعد از مرگ دیدم.تناسخی وحود نداره

قبل این زندگی عالم ارواح هست که کیفیت زندگی بوده

اونجا امتیاز میگیری برای این عالم جسم یا دنیای خودمون

خودت انتخاب میکنی اسمت کی باشه

پدر و مادرت کی باشن

کحا به دنیا بیای

و چه سرگذشتی و امتحان هایی رو پس بدی(اما کامل نشون نمیدن)

امضا میزنی و میای اینجا.تا مبادا قیامت بزنی زیرش بگی نه نمیدونستم

نه ولی ب داستان های اینام اعتقاد ندارمبعد مرگ بنظرم هیچی و نابودی کامل هستمث تی وی ک خاموش میشه یهو ...

پس روح رفتگانی که میان از اطلاعاتی که از زندگی ما دارن میگن چی.

من پدرم فوت شده ولی حضور روحش رو احساس میکنم.

یکبار براش جوشن کبیر خوندم چند روز بعدش یک غم خیلی زیادی بابت یک مساله داشتم یکدفعه کنارم حضورش رو احساس کردم و سنگینی غم از توی بدنم رفت بیرون یهو اشکام بند اومد.

من پدرم ۲۰ سال هست فوت شده پارسال اینطور شد شاید سالی یکبار فقط یک خواب مبهم و بدون محتوا ازش ببینم.

این خیلی خاص بود و البته خواب نبود تو بیداری و مرتبط با جوشن کبیر خوندن من.

کسانی که از نزدیکان کسی رو از دست دادن میفهمن گاهی واقعا حضور روحشون رو احساس میکنی و گاهی اطلاعاتی میدن که انگار واقعا هستند.

زیبا گفتین

خواهش میکنم عزیزم

پس حرفای زندگی پس از زندگی رو باور نکنیم بهتره چون اونا قطع اتصال کامل نداشتن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خیر تناسخ عقلا و نقلا باطله با تناسخ دیگه بهشت و جهنم معنا پیدا نمیکنه دنیا فقط همین دنیاست که میبین ...

عجیبه خیلی درکل کسی اون دنیا رو ندیده

ولی خیلی غم انگیزه که فقط فرصت یک بار زندگی کردن رو داشته باشیم شاید یکی فرصت نکرد

خواهش میکنم عزیزم پس حرفای زندگی پس از زندگی رو باور نکنیم بهتره چون اونا قطع اتصال کامل نداشتن

آره فقط یک بیهوشی عادی بوده ولی بعضیا ببخشید مثل خیلیا تا حد مرگ رفتن

عجیبه خیلی درکل کسی اون دنیا رو ندیدهولی خیلی غم انگیزه که فقط فرصت یک بار زندگی کردن رو داشته باشیم ...

توی اسلام هم تناسخ به نوعی هست

میگن کسانی که یا خیلی ظالم بودن به دنیا برمیگردن که عذاب بکشن

و کسانی که خیلی خوب بودن و فرصت نشده به تعالی واقعی شون برسن

این دو دسته بر میگردن

و یک عده هم یاران امام زمان در طول تاریخ در عصر ظهور زنده میشن

نه عزیزم من گفتم عالم بعد از مرگ دیدم.تناسخی وحود ندارهقبل این زندگی عالم ارواح هست که کیفیت زندگی ب ...

بر چه اساسی اینا رو میگی؟؟؟اسم منبع

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
آره بگو عزیزم

مثلا می بینی جدیدا میگن یه سری بچه ها میگن ما فلان جا زندگی میکردیم اسممون این بوده و ... در واقع این تناسخ نیست ،یه سری کودکان وقتی بدنیا میان با مشکلات ماورایی هستن و در زمین یک سری کالبدهای سرگردان وجود دارند که با فرشته نگهبانشون بالا نرفتن و کودکان تا سن 15 سالگی ممکنه یکی یا دوتا از اون 7 تا کالبدهاشون کامل نشده باشه و این کالبد سرگردان که بیشترشون یا کشته شدن یا خودکشی کردن میان خودشونو جای کالبد شکل نگرفته اون بچه قرار میدن و اینجوری فک میکنن تناسخ شکل گرفته و شخص مرده شده در قالب کودک برگشته

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
آره فقط یک بیهوشی عادی بوده ولی بعضیا ببخشید مثل خیلیا تا حد مرگ رفتن

خب دیگه تا حدش رفتن

پس بازم مرگ واقعی نیست

پس روح رفتگانی که میان از اطلاعاتی که از زندگی ما دارن میگن چی.من پدرم فوت شده ولی حضور روحش رو احسا ...

آره اشنایان زیاد میگن و تجربه کردن

خدا بیامرزه

منم خواب یکی از اقوام فوت شده رو بعد دو سال دیدم و بهم یک پیام رسوند