2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 202 پست
پس اونی که تو این دنیا ظلم و بدی کرده و قتل و غارت و جنایت میکنن کجا نتیجشو ببینن؟؟ خیلیا تو این دنی ...

قرار نیست بیینن

ببخشید کی گفته دنیا جای عادلیه یا قراره باشه؟واقعیت اینه ک قانون جنگل حکمه

مثلا روباه دنبال خرگوش میکنه روباه تو دلش میگه خدایا کمک کن برای بچه هام غذا ببرم

خرگوشم تو دلش میگه خدایا کمکم کن بتونم زنده برسم پیش بچه هام براشون غذا ببرم

بنظرت خدا ب دعای کدومشون گوش میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اونی که تو این دنیا ظلم و بدی کرده و قتل و غارت و جنایت میکنن کجا نتیجشو ببینن؟؟ خیلیا تو این دنی ...

متاسفانه خیلی زور آدم میگیره

من به کارما خیلی اعتقاد دارم بلاخره چه در این دنیا چه در اون دنیا جواب کاراتو میدی تجربه کردم

من اعتقاد ب بهشت و جهنم داشتم دنیای بعد از مرگ

ولی برنامه زندگی پس از زندگی رو قبول نداشتم و میگفتم مگه میشه کسی بره و برگرده دروغ.

فصل دومش هم تموم شده بود

تا اینکه برای خودم رخ داد

و تجربه مرگ رو داشتم(این بهتون بگم مرگ واقعااا اصلا ترسناک نیست.نه دردی داشتم نه چیزی)

تو کسری از میلی صدم ثانیه از این دنیا به اون دنیا رفتم

اون تونل معروف دیدم

خاطرات زندگیم که در همه تونل بودو دیدم

اونور بسیار شگفت انگیزه دوستان

و تناسخی وجود نداره

خیر تناسخ عقلا و نقلا باطله

با تناسخ دیگه بهشت و جهنم معنا پیدا نمیکنه

دنیا فقط همین دنیاست که میبینیم

و نفس انسان که همان روح باشد یا همان خود حقیقی ما باشد اگ به جسم کسی دیگه نسوخ کند پس چرا یادمون نمیاد

و اشکالات دیگر

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قرار نیست بیینن ببخشید کی گفته دنیا جای عادلیه یا قراره باشه؟واقعیت اینه ک قانون جنگل حکمهمثلا روباه ...

نه اینطورا هم نیست اونا برای زنده موندن و بقای خودشون تلاش میکنن چاره ای ندارن و خدا به هردو شون گوش میکنه ولی انسان ها برای بقای خودشون ظلم نمیکنن که بگیم چاره ای ندارن بخاطر غرور و رسیدن به اهدافشون بدی میکنن که این تاوانی باید داشته باشه

ببین در ابتدا روح های ما در عالم زر بودن و هر روحی قبل ورود به زمین میدونسته چه زندگیی در دنیا خواهد داشت وقتی به جسم میاد وارد زمین میشه تمام چیزایی که میدونسته یادش میره ،ببین هر شخصی روح و هفت تا کالبد جداگانه داره و روح های ما در عالم زر برای رشد خودشون زمین انتخاب میکنند و میان .

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
قرار نیست بیینن ببخشید کی گفته دنیا جای عادلیه یا قراره باشه؟واقعیت اینه ک قانون جنگل حکمهمثلا روباه ...

درسته ناعدالتی فراوانه ولی بعضیا بنده برگزیده خدان

ولی در هر صورت باید شکر کنیم برای این سلامتی و حق زندگی که به ما داده

دروغه و در قرآن و منطق رد شدهاین فقط یه راه حل سطحی برای آروم کردن انسانها در مقابل ظلم و سختی این د ...

البته اینو بگم

تناسخ فقط در باب اهلبیت وجود داره.که البته اونم نمیشه اسمشو گذاشت تناسخ

چون ارواح اونها بر همه چیز تسلط داره یکی زمان و مکانه و اومدن و رفتن و میان و میرن