2777
2789
عنوان

تناسخ و دنیای بعد از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 203 پست
خواهش میکنم عزیزم پس حرفای زندگی پس از زندگی رو باور نکنیم بهتره چون اونا قطع اتصال کامل نداشتن

گلم اگه قطع اتصال کامل میفتاد دیگه نمیتونستن برگردن اونجا کالبد برزخی شون میره می بینه و برمیگرده به جسم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
توی اسلام هم تناسخ به نوعی هستمیگن کسانی که یا خیلی ظالم بودن به دنیا برمیگردن که عذاب بکشن و کسانی ...

مرسی که نظرتو گفتی امیدوار شدم بین این همه متن تناسخ وجود نداره

دقیقا بعضی خیلی ظالم و ذاتا خرابن معلومه که دوباره زنده میشن و که کار هایی که با مردم کردن برعکس بشه و مردم همون بلارو سرش میاره شدیداً به کارما اعتقاد دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلام اهلبیت هست سرچ کنی عالم ذر و عالم ارواح برات میاد .در قرآن هم به عالم ذر و الست یاد شده

بله اما جزئیات شما خیلی کامله...

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
نه عزیزم من گفتم عالم بعد از مرگ دیدم.تناسخی وحود ندارهقبل این زندگی عالم ارواح هست که کیفیت زندگی ب ...

یعنی چی یعنی این من و شما خودمون خواستیم اینجوری باشیم و این ظاهر و این خانواده و این کشور ؟

خواهش میکنم عزیزم پس حرفای زندگی پس از زندگی رو باور نکنیم بهتره چون اونا قطع اتصال کامل نداشتن

زندگی پس از زندگی کاملا واقعی

منتها بعضی چیزاش عرزشی و ساندیس خوری مث این حرفا ک خامنه ای نائب امام زمان

پرچمو جمهوری اسلامی میده دست امام زمان

در قرآن و کلام اهلبیت کاملا این رد شده اس

زندگی پس از زندگی کاملا واقعیمنتها بعضی چیزاش عرزشی و ساندیس خوری مث این حرفا ک خامنه ای نائب امام ز ...

دیگه نمیشه هم به حرف کسی اعتماد کنی درکل کسی نمرده و برگرده ببینه چجوریع که اونم افراد خاص توانایی اینو دارن

نه همچین چیزی نیست میریم برزخ حالا یا بهشت برزخی یا جهنم دیگه اونجا زندگی میکنیم بعدشم قیامت میشه دیگه یا تا ابد تو بهشت هستیم یا جهنم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

گلم اگه قطع اتصال کامل میفتاد دیگه نمیتونستن برگردن اونجا کالبد برزخی شون میره می بینه و برمیگرده به ...

نمیشه ک

شما الان بخوای بری فضا رو سیاره مریخ باید لباس فضانوردی بپوشی هر دنیایی قوانین فیزیک حاکم بر خودش رو داره حالا میخواد برزخ باشه یا مریخ یا عطارد..حتی پیامبر هم ک معراج کرد با جسمش معراج کرد نرفت تو کما، وقتی ب بیت المقدس رسید جبرئیل بهش گفت از شتر پیاده شو دیگه با این نمیتونی بری سوار سفینه ای ب اسم براق شد ک سرعتش سه برابر سرعت نور بود، چون وارد شدن ب دنیای دیگه مستلزم پیروی از قوانین حاکم بر اون دنیاست مثل گرانش مثل تک بعدی یا چند بعدی بودن..من قبول ندارم یکی رفته تو کما رفته اون دنیا بعد برگشته باشه، با چه وسیله ای با چه قانونی؟ اینا فقط توهمات مغز برای زنده نگه داشتن فرد تو اون شرایط بوده..پس اون مرگ نبوده مرگ یعنی قطع اتصال، طرف میگه من مردم دوباره زنده شدم نمیشه ک تو اتصالات کامل قطع بشه دوباره وصل بشه، حتی خواب هم اتصال وجود داره و طرف دوباره بیدار میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پس روح رفتگانی که میان از اطلاعاتی که از زندگی ما دارن میگن چی.من پدرم فوت شده ولی حضور روحش رو احسا ...

ما مغرمون دنبال دلیل میگرده وقتی عزیزی از دست میدیم یا اتفاقی میفته اینا بازی های مغزه مثلا داستان ازرائیل فرشته مرگ میگفتن موقع مرگ گربه میبینیم یا یه انسان میبینیم بله میبینن واقعیته اما مشخص شده بخاطر کراتین بالا و ترشح یک سری هورمون موقع مرگ مغز توهم میزنه مث وقتی شیشه مصرف میکنن هم همین هورمون ترشح میشه و جفنگیات میبینن

من پدرم ی تایم بیمار بود کراتینش بالا بود هی میگفت این اقاهه کیه تو خونه

یعنی چی یعنی این من و شما خودمون خواستیم اینجوری باشیم و این ظاهر و این خانواده و این کشور ؟

بله همچی با اختیار خودمون تصمیم خودمون بوده

یکی از صفات خداوند عادل بودنشه

فرض که من بیفتم زمان انسان های نخستین

و تو الان

خب اینجوری عدالت نمیشه

من میتونم از خداون شکایت کنم چرا سال ۲۰۲۵ به دنیا نیومدم

الا خانوم فلانی ماشین داره خونه داره حموم داره لباس داره سرگرمی هست و فلان

من حتی اون زمان اینارو نداشتم

حتی عقل اینو نداشتم این توت سمی و مردم

سر همین تصمیم با انسانه.اما چی!؟؟؟

نسبت به امتیاز در عالم ارواح

هرچی امتیاز اونجا بهتر