2777
2789
منم روز 6 انتقال هستم ولی تقریبا از روز سوم درد پریودی دارم شبا تا صبح بیشتره روزا کمتر، سه تا جنین ...

عزیزم شما باردار شدی ؟ من روز سوم انتقالمه در این پریودی دارم نگرانم 

جان به فدای انکه ناپیداست...
عزیزم شما باردار شدی ؟ من روز سوم انتقالمه در این پریودی دارم نگرانم 

عزیزم درد پریودی بخاطر داروهاست اصلا نگرانش نباش من تو همه ی انتقالام داشتم هم اون منفیا هم بار آخر که به لطف خدا مثبت شدم حتی تا هفته ی هشت این درد رو داشتم

انشاالله که مامان شدی😍

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها کسی نیست جواب منو بده من روز14 انتقالم دکتر گفته روز 18 برم آزمایش ماه قبل 15 پریود شدم از ا ...

سلام من روز ۱۱ انتقالم دل درد پریودی دارم کمرمم که کوفته انگار توش روز ۹ بی بی زدم منفی بود گفتن زود زدی بتظرتون این دردا برا بارداری؟؟چون پریدام بدون درد بود 

چرا انقدر دیر برات ازمایش نوشته؟؟

نمی‌دونم والا . ولی منفی شد و من کارم هر روز گریه هست الان بعد دوماه هم هنوز....کسی راه دیگه پیشنهاد نمیده

دخترم دنیامه😍🥰ܟ߭ܢٜٜߊܨ ܟ߭ܢٜٜߊܨ މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ࡅ‌ࡋܝ߲ܝ⁦♥️⁩
نمی‌دونم والا . ولی منفی شد و من کارم هر روز گریه هست الان بعد دوماه هم هنوز....کسی راه دیگه پیشنهاد ...

الهی عزیزم گریه دردی و دوا نمیکنه مهربون 

تو این راه باید کفش اهنین بپوشی و فقط ب تهش فکر کنی و بگی من همه سختیا رو ب جون میخرم تا موفق بشم

الهی عزیزم گریه دردی و دوا نمیکنه مهربون  تو این راه باید کفش اهنین بپوشی و فقط ب تهش فکر کنی ...

من خودم ۱۳ ساله ازدواج کردم الان ۳۰ سالمه 

۶ بار ای یو آی کردم الان بار ۴ انتقال جنینمه 

بماند بقیقه راه دکتراووو داروها و امپولا و ازمایشا و عملا و هووووو نگم برات 

اماا هنوزم امید دارم

اول اینکه خدا ب زمانی ک خودش در نظر گرفته هر چی و ک برا بنده هاش صلاح بدونه بهشون میده ایمان دارم‌ب این حرفم

و اینکه آی وی اف هم هر کسی ی مدله ربطی ب جنین خوب رحم خوب و این حرفام نداره یکی میبینه اولین بار جواب میگیره یکی میبینی ۵ بار یکی ۹ بار هر کسی ی جوره فقط جنین باید بچسبه ب رحم

استراحت مطلق و تغذیه و .....این حرفا همممش حرفه 

سلام دوستان منهم امروز ۱۳ انتقال‌م هست از روز هشتم بی‌بی م هاله انداخت تا پریروز که خط پررنگ شد هنوز آزمایش نرفتم ولی از روز ۱۱ درد شدید پریودی دارم همش منتظر پریودم سه روز پیشم یه لک دیدم .خیلی ناراحتم