2777
2789

مبیناجان سلام.من هم لکه بینی داشتم بارنگ قهوه ای که آزمایش اولم دوروزقبل مثبت شد.هنوز هم گاهی لکه بینی دارم.توکلت به خدا باشه.خوش به حال خواهرت که خواهر وهمراهی مثل تو داره.من خواهر ندارم.اما یه زن داداش دارم که واقعا جای خالی خوار رو برام پر کرده وهمیشه بهم دلداری میده.دعا میکنم خواهرت به آرزو ش برسه.من فردا برای سونو میرم تهران پیش دکترم ببینم چی میگه.برای من هم دعا کن.دعا درحق همدیگه بهتر جواب میده.راستی به خواهرت بگو دعای توسل بخونه.کار هر روز منه.خیلی آرامش پیدا میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان.من الان جواب آزمایش دوم تیتر بتا روهم گرفتم.البته خودم نرفتم شوهرم رفت وبهم زنگ زد که شده 392.انشاالله همه شماهایی که اینجا منتظر مامان شدن هستید این اتفاق براتون بیافته.به خدا از ته دلم دعا میکنم.

پس احتمالا بازم منفی هست امشب حرکت میکنم فردا ظهر میرسم پنج شنبه که آزمایش داره پیشش باشم البته بهش نگفتم ممکنه منفی باشه بهش میگم میخام بیام با هم جشن بگیریم برای جواب مثبت

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

عزیزم.من هم که گفتم ممکنه علائم بارداری باشه.برای من اونطور بود.دلیل نمیشه برای سیستم بدنی وهورمونی خواهر شما هم اینطور باشه.برو پیش خواهرت.اما سعی نکن بیشتر بهش استرس بدی.اما همونطور که گفتم فکر میکنم خواهرتون بارداره.اگه بود ده تا صلوات برام بفرست.دارم باجگیری میکنم😅😅😅😅😅😅

سلام نسیبه جان.نگران نباش واسترس نداشته باش.فکر کن تودلت یه نی نی باشه.براش خوب نیست.البته خود من هم اون شب نتونستم بخوابم.اما الان پشیمونم.همه که علائم ندارن.بعضیها دارن وبعضیها ندارن.توکلت به خدا باشه

سلام بچه ها من الان روز ٧ انتقالم توو همين تايپيك اومدم نوشتم كه روز دوم لك داشتم شياف زدم خوب شد الان ديگه ندارم چند روز لگن و نشيمن گاه سمت راستم درد شديد داره  الانم يه حالتايي از درد پريودي اما خيلي كم بچه ها به من گفتن روز ١٤ انتقال برو ازمايش، جنينام سه تا فريز شده بودن ولي بهم نگفتن چند روزه است چه جوري بايد بفهمم؟ اگر سه روزِ باشه چندم انتقال اگر ٥ روزِ باشه چندم ميگن ازمايش بديد؟؟!

سلتم دوستان ممنون از خوشحالیتون.فعلا تهران هستم وساک رو توسونو دیدن .البته کمی پایین تر از حد معمول هست.اما راضی ام به رضای خدا.تا دوهفته دیگه که برای سونوی قلبش میام.امیدوارم شماها خبرهای خیلی خوبی از خودتون بدین.