2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم امروز روز ۱۲ انتقالمه..‌‌علائم خاصی ندارم....فقط یکمی ترشحات آبکی دارم و کمردرد خفیف که فکرکنم از آمپول پرژسترونه...روز هفتم و نهمم بیبی چکم منفی شد دیگه نزدم...

امروز عصرم یکمی دل درد و حالتهای پریودی داشتم الان یکم رفع شد...شنبه هم آزمایش باید بدم...خدا کنه مثبت بشم😒

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

سلام دوستان من روز ۹ انتقالم هست بی بی چک زدم منفی شد زیر دلم اکثرا درد میکنه روزای اول هم تخمدان سمت راستم تیرمیکشبد ولی الان نه بنظرتون از علائم بارداریه؟ 

ناامید نشدم الان دخترم 6 ماهشه

سلام گلم من تاپیک رو خوندم کامل دیدم که شما اول انتقال اولتون مثبت شدی و بعدش متاسفانه ۲ماهو نیم سقط کردی

بعدش دیدم گفتی تخمک اهدایی میخوای بگیری

میخواستم ببینم چگار کردی

الهی و ربی من لی غیرک

[QUOTE=58197579]ممنونم ایشالا توهم بارداری عزیزم  مشکل ناباروری ما ناشناخته هست ۳بار iuiمنفی و الان بار اوله ک ...[/QUOT

سلام عزیزم منم دقیقا مثل توم تو‌چی شد مثبت شدی یا نه؟؟؟ممنون میشم جواب بدی

خواهشا راهنماییم کنین دیگه

سلام. گلم میدونم تاپیک مربوط به رو سال قبله. ولی امروز من درگیر همون علائم شمام. میخواستم بدونم شما مثبت شدی؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
سلام. گلم میدونم تاپیک مربوط به رو سال قبله. ولی امروز من درگیر همون علائم شمام. میخواستم بدونم شما ...

سلام منم امروزروز10انتقالم هست دردپریودی امروززیاددارم همه امیدم ناامید شده امروز😔

سلام منم امروزروز10انتقالم هست دردپریودی امروززیاددارم همه امیدم ناامید شده امروز😔

درد پریودی با درد بارداری مشترکه. نگران نباش. ممکنه علائم یارواریت باشه عزیزم. لکه بینی نداری!؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....