2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط داشتی قبلا درسته؟دکتررفتی براراقدام یعنی داروی تقویتی خاصی بهت داد؟من فقط ویتامین دی و اهن میخور ...

آره قبلا کورتاژ شدم عزیزم بارداریم پوچ بود والله من بهم آمپول آزاد سازی و قرص تقویتی داده همراه با اسید فولیک و ویتانینD1000  واحد

آره قبلا کورتاژ شدم عزیزم بارداریم پوچ بود والله من بهم آمپول آزاد سازی و قرص تقویتی داده همراه با ا ...

اهان امپوله و قرصع کارشو کرده

چند وقت بعد عروسی تصمیم اقدام گرفتی.ما که اصلا شرایط مالیشو نداریم

اهان امپوله و قرصع کارشو کردهچند وقت بعد عروسی تصمیم اقدام گرفتی.ما که اصلا شرایط مالیشو نداریم

والله من ۵ساله ازدواج کردم شوهرم کلا تک فرزنده خانوادش زیاد اسرار کردن من پارسال گذاشتم با اولین اقدام بی بی چک مثبت شد ولی پوچ در اومد گفتن تا۹ماه نباید بزاری چون کورتاژ شدی بازم امسال ۴ماهه هنوز خبری نیس منم موافق بچه تو این وضعیت بده 

والله من ۵ساله ازدواج کردم شوهرم کلا تک فرزنده خانوادش زیاد اسرار کردن من پارسال گذاشتم با اولین اقد ...

اگه 5سال از عزوسیت میگدره خب بیراه نگفتن عزیزم موقعشه .تک فرزنده شوهرت حتما بیشتر بهش میرسن و اوضاع مالی اوکی تره ما یسال و نیمه عروسی کردیم. البته سن همسرم تاثیر داره سنش کمه یا زباد

اگه 5سال از عزوسیت میگدره خب بیراه نگفتن عزیزم موقعشه .تک فرزنده شوهرت حتما بیشتر بهش میرسن و اوضاع ...

عزیزم شما که هنوز زوده نه سنش زیادم نیش ۲۹ سالشه منم ۲۵ سالمه اوضاع مالی کسی خوب نیس تو این شرایط پدرش فقط برا اینکه نسلشون ادامه داشته باش میگ

من تو تاریخ پریم هی بی بی زدم بعد نیم‌ساعت یک ساعت پررنگ میشد.شک‌کردم‌

شروع‌کردم ب زمان‌گرفتن😂مثلا روز اول نیم ساعت تاخیر داشت.ی خط میفتاد

روز دوم کمتر زمان‌میبرد‌مثلا بیس دقه.بعد کم کم یهو پررنگ شد فوری.

رفتم‌بتا دیدم‌مثبته

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
من تو تاریخ پریم هی بی بی زدم بعد نیم‌ساعت یک ساعت پررنگ میشد.شک‌کردم‌شروع‌کردم ب زمان‌گرفتن😂مثلا ر ...

واییی عزیزم مبارک باش منم گفتم ۱۵م بازم بی بی بزارم بعد چند روز تاخیر رفتی آز بتا بدی

واییی عزیزم مبارک باش منم گفتم ۱۵م بازم بی بی بزارم بعد چند روز تاخیر رفتی آز بتا بدی

روزی ک پررنگ شد رفتم‌بتا ۱۱۰بود عددش.

و بعدش چک کردم دوباره دیدم‌بیشتر شده 

من‌هیچ‌بی بی چکی دور ننداخته.

و همش‌چک میکردمشون🤣