2777
2789
نه روز هشتم بود

منظورم جنین 5 روزه بود همون بلاست؟اخه 3 روزه دیرتر مشخص میشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اندومتریوز درجه ۴ دارم. ۶ ماهه که فهمیدم ذخیره تخمکم در حد یائسگی پایین اومده. دکتر گفت سریع ivfکن. سه ماه آمپول زدم تا همین ماه رفتم واسه پانکچر. روز انتقال بهم گفتن تخمکات کیفیت نداشتن که بتونیم فریز کنیم. سه تا رو انتقال میدیم. الان روز ششم اما دردهای پریودم مثل پادرد و کمر دردهای وحشتناک همیشگیم رو از امروز دارم. 😭😭😭 زندگیم سیاه و تباه شده این چند ماه. ممکنه دیگه تخمکی واسه ivfبعدی نداشته باشم یا اگه بازم بگیرن با اون وضعیت کیفیت و این شدت آندومتریوز که کل شکمم رو گرفته هیچوقت مثبت نشه. هنوز ۳۲ سالمه😭😭😭😭😭

تو رو خدا منو دعا کنید😞😔🙏

من اندومتریوز درجه ۴ دارم. ۶ ماهه که فهمیدم ذخیره تخمکم در حد یائسگی پایین اومده. دکتر گفت سریع ivfک ...

من هم  روز ۸ انتقال هستم و از روز ۵ دردهای پریودی اومده سراغم . سومین باره انتقال میدم. ذخیره م کمه مثل شما . خیلی ناامید و خسته م. انشالله که همه مون به آرزومون برسیم عزیزم.🙏

من از روز 5 بعد ازانتقال دردهای شدید پریودی داشتم . و خوب جواب آزمایشم هم مثبت شد . در خیلی از موارد ...

سلام کسی هس ایاجواب منو بده روز یازده انتقالم.امروز دردشدی پریودی دارم پاهامم همش ازکمرب پایین ضعف میره.جنینام بلاس بودن.روزشش بیبی منفی اما هفتونه ده هاله انداخت ب نظرتون در چ حالم الان همش میگم الانه ک پریودشم تروخداراهنماییم کنید

سلام fari جان ان شاالله که مثبته😍

آخه هاله افتاده

منم امروز روز یازدهم انتقالمه

بی بی زدم منفی بود خیلی دلم شکست حتی میخواستم امپولمم نزنم

من یه جنین بلاست انتقال دادم 

از همون اول زیردلم درد داشت سینه هام سنگین شده و امروز کمرم هم حالت پریودی درد داره

خدا هیچ امیدی رو نا امید نکنه

خبرشو بیا بده تا خوشحال شیم

دخترم دنیامه😍🥰ܟ߭ܢٜٜߊܨ ܟ߭ܢٜٜߊܨ މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ࡅ‌ࡋܝ߲ܝ⁦♥️⁩

بچها کسی نیست جواب منو بده

من روز14 انتقالم

دکتر گفته روز 18 برم آزمایش ماه قبل 15 پریود شدم از امروز که یک روز قبل پریودیم هست دل درد و کمردرد پریود دارم

بنظرتون دارم پریود میشم یا گرفته توروخدا دعا کنید

دیروز بی بی چکم منفی شد

خیلیییییی ناراحتم😭😭

دخترم دنیامه😍🥰ܟ߭ܢٜٜߊܨ ܟ߭ܢٜٜߊܨ މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ࡅ‌ࡋܝ߲ܝ⁦♥️⁩
من هم  روز ۸ انتقال هستم و از روز ۵ دردهای پریودی اومده سراغم . سومین باره انتقال میدم. ذخیره م ...

بتام مثبت شد . جنینم آخر هفته پنجم قلبش میزد اما دو روز بعد با درد وحشتناک و خونریزی سقط شد.

دنیام واسم تموم شده

شاید دیگه هیچوقت تخمکی نداشته باشم

هر چقدر میگذره کیفیت تخمکام پایین تر میاد 😭😭

من هم  روز ۸ انتقال هستم و از روز ۵ دردهای پریودی اومده سراغم . سومین باره انتقال میدم. ذخیره م ...

بتام مثبت شد . جنینم آخر هفته پنجم قلبش میزد اما دو روز بعد با درد وحشتناک و خونریزی سقط شد.

دنیام واسم تموم شده

شاید دیگه هیچوقت تخمکی نداشته باشم

هر چقدر میگذره کیفیت تخمکام پایین تر میاد 😭😭